2777
2789
عنوان

عروس 13 ساله؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3665 بازدید | 103 پست

دلسوزی نکنید براشون 

اینا فک می کنن حسودیتون شده 

بزارید بزرگ بشن میفهمن چه اشتباهی کردن

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه میدونیم چ ظلمی و چ آثاری داره اما حقیقتا برام مهم نیست خود خانواده و اون دختر میان سر جنگ ک کار ...

اره خب ادم ولی دلش میسوزه از این جاهلیت هرچند خانواده سطح خوب رو به بالا هستن

اونایی که از اینکار طرفداری میکنن مشخصه که ازدواجو توی برطرف کردن نیاز جنسیشون میبینن و جالبه که جار زدنشو خوب میبینن!

من به عنوان کسی که بلوغ زودرس داشت موافق نیستم که ادم از ی سنی به بعد رابطه ی جنسی نداشته باشه ولی ازدواج کاملا فرق داره

مسئولیت یک خونه و زندگیه! بخدا مسئولیت اتاقمم نمیتونم قبول کنم لباسام همش رو زمین پهنه حال ندارم جمع کنم اونوقت برم تو یک خونه بعد همش حواسم باشه چی بگم چی نگم که طرف و خانوادش راضی باشن از من😑

به معنای واقعی ما توی دینمون صیغه داریم که همه راجع بهش گارد دارن ولی عملا مثل همین دوستپسر و دوست دختره با این تفاوت که وقتش مشخصه و مهریه و... هم داره و حلاله هم برای پسر و هم برای دختر مجرد(عملا برای اون زمان بوده که پسرا و دخترا باهم ارتباطی نداشتن که دلشون بخواد باهم باشن ولی نیاز جنسیشون برطرف میشد، الان مدرن تر شده و دختر و پسر دوستن باهم) اما نه خانواده ها باید بچه هاشونو زود شوهر یا زن بدن تا دهن بقیه رو ببندن🤐 مسئولیت به اون سنگینی رو میندازن رو دوش بچه هاشون فکر میکنن کار خوبی میکنن

نیاز جنسی مهمه اما اصلا نباید دلیل برای ازدواج باشه اونم توی این اقتصاد!

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

اونایی که از اینکار طرفداری میکنن مشخصه که ازدواجو توی برطرف کردن نیاز جنسیشون میبینن و جالبه که جار ...

چه توضیح جامع و کاملی  واقعا درست میگید زندگی رو دوش یه بچه 13 ساله خیلی زیادیه

کاش نظر ندی تو دیگه

می خواستم درست جوابت بدم یادم افتاد جواب ابلهان خاموشیست اما ای کاش ننه تو هم به جای زاییدنت ریده بود صددرصد خیلی کار مفیدتری بود تا زاییدن تو که یکسره سرت تو خشتک دیگرانه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..