2777
2789

من از اول ترم یه مانتو بیشتر نپوشیدم حس خجالت دارم

لباس هام مناسب دانشگاه نبست

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

حس خجالت نداشته باش مهم نیست

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دانشگاه به ساده ترین شکل ممکن حاضر می شم.

چون دانشگاه جاییه که باید تو تمام شئونش اینکه محل کسب علمه دیده بشه.

ظاهر افرادی که روی علم اندوزی تمرکز کردند هم قاعدتاً نباید جوری باشه که موجب غفلت خودشون یا دیگران از هدف اصلی شون بشه.

خواهرم هم از این تصورات داشت قبل دانشگاه رفتن میگفت من خجالت میکشم گوشیم ایفون نیست رفت دید تو کلاسشون کلا دو نفر ایفون دارن بقیه گوشیاشون حتی پایین تر از خواهر منه کلا بیخیال شد

لباس هم همینطور شما فکر میکنی بقیه به پوششت توجه دارن ولی بنظر من خیلی درگیر لباس شما نیستن شما خودتو با اعتماد به نفس نشون بده زیباترین و بهترین لباس اعتماد به نفسه

منم دقیقا همینماکثر لباسام کوتاهه

چکار کنیم😕

من موندم برم پالتو بخرم یا کفتان پشمی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

حس خجالت نداشته باش مهم نیست

زشته همه مدل مختلف میپوشن

تو دانشگاه به ساده ترین شکل ممکن حاضر می شم.چون دانشگاه جاییه که باید تو تمام شئونش اینکه محل کسب عل ...

بله درسته ولی بچه های ما مانتو مختلف میپوشن

زشته همه مدل مختلف میپوشن

خب بپوشن

بیخیال بابا

کم کم اگه تونستی چندتا ایتم بیسیک بخر که بشه مختلف استایلشون کرد

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

منم لباسام مناسب دانشگاه نیستدو تا بلند دارم همونا رو از اول ترم میپوشم.چرا خجالت؟ کی دقت میکنه به ل ...

اره خب ولی پارسالم به مانتو پوشیدم 😅دیگه ضایع هست