2777
2789
عنوان

عروس 13 ساله؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3665 بازدید | 103 پست
خیلیم خوبه گل من صلاح ملک خویش خسروان داند منم ۱۳ سالگی ازدواج کردم ۱۴ سالگی بچه اولمو زایمان کردم ا ...

🥴🤣🤣🤣🤣خوب بود

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا وقتی مادرش ذوق داشته ینی دختره هم از بچگی ب قصد شووور کردن بزرگ شده  ولی این کودک همسریا ...

نمیشه قطعی گفت .

یادمه اون زمان مادرم انقد ذوق میکرد خواهرمو زود شوهر داد خواهرم خون گریه میکرد .

ولی به اجبار زندگی کرد 

الان مادرم همه جور مریضی داره اه خواهرم گرفت عذاب وجدان داره  روزی هزار بار به خودش لعنت میگه  

خدا از گناهش بگذره خیلی خواهرمو عذاب داد

میگن مهم رشد عقلیههه بچه ۱۳ ساله از زن ۳۰ ساله بیشتر میفهمهه😁😅 وقتیم بگیم فقط ی پدوفیلی میتونه با ...

بله از اخرم گفت من عضو بنیاد نخبگانم   

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

نمیشه قطعی گفت . یادمه اون زمان مادرم انقد ذوق میکرد خواهرمو زود شوهر داد خواهرم خون گریه میکرد . ...

بله این مدلیم هست بیشتر قدیم،دخترای این دوره ذوق عروس شدن دارن متاسفانه تصورات تخیلی دارن و فیلم هندی ،البته در سن کم 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بله از اخرم گفت من عضو بنیاد نخبگانم    

بعد میری تاپیکاش میبینی نوشته شوهرم نمیذاره تنها جایی برم😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حالا بگو دختر در سن بلوغه وذوق وشوق داره مادر وپدر خدایی چ فکری میکنن پیش خودشون برادر منم دختر عمو ۱۲ ساله رو میخواست ولی خدا شاهده دخنر انقد کرم میریخت واس داداشم و حتی خدا شاهده با چشم دیدم برا بقیه چ کرمی میریزه  گوش داداشم و مادر جونش بدهکار نبود هر چی روضه خوندم این بدرد ما نمیخوره کپ مادرشه قبول نکرد اخر سر هم همین ۱۲ ساله برادرم چ ها ک ازش ندید ونکشید اونا هم فقط صیغه بودن  بودن ولی اخر سر ب حرفم رسیدن اوایلش،میگفتن ن تو از خونه فلانی بدت میاد بشون گفتم ن مسئله این نیس من بنا ب دلایلی خیلی مدت میرفتم پیش مادر ودختر در واقع میشناسمشون حالا بعد ۱ سال ک از برادرم  جدا شد ب ۳ ماه نرسید شوهر دادنشر ب یکی دیگه آخه یکی نبود بگه عجلتون واس شوهر دادن این دختر بچه چی بود

دخترا الان و زمان خودمون میزنید بهم؟ ما و بود شدیم نمیدونستیم چمون شده الان تا ته بدن زن و مرد رو کنکاش کردن،مادراشون هم از ترسشون زود عروسشون میکنن مخصوصا اگ هیکل داشته باشن. من خودم مخالفم ولی دختری ک ب قول خودمون هار باید زود شی داد.خودم 21 سالگی ازدواج کردم شب اول مونده بود بیهوش بشم از ترس الان عروس بچه میبینی تو 5دقیقه کارشون میکنن بعدم با پر رویی میان تو جمع.بخدا نمیشه نظر داد کی اشتباه میکنه کی کار درستی میکنه.

شاید خودش دوس داره ازدواج کنه شما چرا قضاوت می کنین هر کسی مسئول راه و روش زندگی خودشه چکار به روش ز ...

حالا اول دبیرستان کلا ادم یه سنیه ممکنه هورموناش بالا و پایین شن ازدواجی شه ولی اخه 13 ساله میشه اول راهنمایی یعنی هیچی نمیدونه ممکنه اصلا پریود هم نشه بازم قضاوت کار ما نیست ولی طرفدار کودک همسری نباشیم

🥴🤣🤣🤣🤣خوب بود

😅🙊

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

حالا بگو دختر در سن بلوغه وذوق وشوق داره مادر وپدر خدایی چ فکری میکنن پیش خودشون برادر منم دختر عمو ...

داداشت چن سالش بود؟؟

چیزی نیس میخواد با شوهرش عروسک بازی کنه تا بزرگ شه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بعد میری تاپیکاش میبینی نوشته شوهرم نمیذاره تنها جایی برم😁

وای باور کن داشتم دیوونه میشدم خودمم افتاده بودم به غلط کردن از اخر گفتم ان شاا... مدارج بالاتر تا ول کرد وللل نمیکرد میزاشتمش منم شوهر داده بود   هم سن من بود دوتا بچه داشت 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

موقع امتحان دخترم همین دی ماه منتظرم بودم بیاد. دخترم کلاس هشتمه. بعد یه دختره اومد تو حیاط منتظر بود بچه ها که میومدن میرفتن پیشش فهمیدم همکلاسی پارسالشون بوده اومده بود فیلم شب چله ای شو به دوستاش نشون بده

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

جرات داشتی به دختره میگفتی زوده ازدواجت

تیکه پارت میکرد😕

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅