شاید خودش دوس داره ازدواج کنه شما چرا قضاوت می کنین هر کسی مسئول راه و روش زندگی خودشه چکار به روش زندگی بقیه دارین اول دبیرستان بودم همکلاسیم خودش می گفت دوس دارم ازدواج کنم نمیخام درس بخونم آخرم شوهر کرد از وسط سال دیگه نیومد مدرسه خودش دوس داشت الآنم راضیه
جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
باورکن من ی بار با یکی بحثم شد بعد فهمیدم طرف ی دانشمند بزرگ سلول های بنیادین بوده برای اینکه کم نیاره میگفت من عضو بنیاد علمی نخبگانم سیزده سالگی ازدواج کرده بود و داشت ترویج میداد تفکراتشو که اره ازدواج باعث رشد میشه ازدواج در سن کم شیرینه
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
خیلیم خوبه گل من صلاح ملک خویش خسروان داند منم ۱۳ سالگی ازدواج کردم ۱۴ سالگی بچه اولمو زایمان کردم الان دخترم ۱۴ سالشه میخوام عروسش کنم فک کن زیر سی سال مادربزرگ میشم خودم چقدر خوبه درسم نخوندم هیچ کاریم یاد نگرفتم اینا به چه دردم میخورم مهم شوهر و بچه س شما درکش نمیکنین اروم تر فحش بدین فقط خواستم حرصتونو در ارم
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست