2777
2789
عنوان

عروس 13 ساله؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3665 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگ نپرسیدم حالا اگه جشن رفتم میگم بت    

بری ببینی پسره دهه شصته یا ۳۰/۳۱😆

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

شاید خودش دوس داره ازدواج کنه شما چرا قضاوت می کنین هر کسی مسئول راه و روش زندگی خودشه چکار به روش زندگی بقیه دارین اول دبیرستان بودم همکلاسیم خودش می گفت دوس دارم ازدواج کنم نمیخام درس بخونم آخرم شوهر کرد از وسط سال دیگه نیومد مدرسه خودش دوس داشت الآنم راضیه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

کودک همسری والا بهتر از اینه که سنت بره بالا با تمام تحصیلات و موفقیاتت بهت بگن .... ده 

ای کاش منم مامان وجودشا داشت زود شوهرم میداد 

تمام دوستام دارند بچه هاشونا شوهر میدند و زن ، من همچنان منتظر یه شاهزده سوارربر خر 

الان میان میگن نه خیلی هم خوبه ماهم توی ده سالگی ازدواج کردیم الان متخصص مغزو اعصابیم کلی پیشرفت کرد ...

میگن مهم رشد عقلیههه بچه ۱۳ ساله از زن ۳۰ ساله بیشتر میفهمهه😁😅

وقتیم بگیم فقط ی پدوفیلی میتونه با ی بچه ۱۳ ساله رابطه برقرار کنه...

چناان قاطی میکنن میرن برات تاپیک میزنن

بس ک عادت داره ب همچین چیزایی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

زود قضاوت نکنید  ممکنه ازدواج اجباری باشه  دختره بیچاره راضی نباشه و از دستش کاری برنیاد 

خواهر خودم تو سن ۱۴ سالگی البته الان۴۲ سالشه ها  یعنی قدیما ..‌ خانوادم با زور و کتک و دعا شوهرش دادن  خداسرهیشکی نیاره 😔

شاید خودش دوس داره ازدواج کنه شما چرا قضاوت می کنین هر کسی مسئول راه و روش زندگی خودشه چکار به روش ز ...

قطعا وقتی مادرش ذوق داشته ینی دختره هم از بچگی ب قصد شووور کردن بزرگ شده 

ولی این کودک همسریا فقط برا این دختر نیس تبعاتش کل جامعه رو میگیره ،چرا دارن گلو پاره میکنن کمپینا 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

باورکن من ی بار با یکی بحثم شد بعد فهمیدم طرف ی دانشمند بزرگ سلول های بنیادین بوده برای اینکه کم نیاره میگفت من عضو بنیاد علمی نخبگانم سیزده سالگی ازدواج کرده بود و داشت ترویج میداد تفکراتشو که اره ازدواج باعث رشد میشه ازدواج در سن کم شیرینه 

@ماهلین__   شما یادته اون تاپیکو  

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خیلیم خوبه گل من صلاح ملک خویش خسروان داند منم ۱۳ سالگی ازدواج کردم ۱۴ سالگی بچه اولمو زایمان کردم الان دخترم ۱۴ سالشه میخوام عروسش کنم فک کن زیر سی سال مادربزرگ میشم خودم چقدر خوبه درسم نخوندم هیچ کاریم یاد نگرفتم اینا به چه دردم میخورم مهم شوهر و بچه س شما درکش نمیکنین اروم تر فحش بدین فقط خواستم حرصتونو در ارم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست