2777
2789
عنوان

تو این چند ماهی که ازدواج کردم

252 بازدید | 23 پست

من از ازدواجم راضی ام، خداروشکر شوهرم مرد خوبیه...

ولی تو این چند ماهی که مزدوج شدم، خیلی درگیر مقایسه و چشم و هم چشمی و توقعات غیر منطقی شدم. همین مقایسه ها باعث شد دچار نشخوار فکری و وسواس بشم و نتونم از بودن کنار شوهرم لذت ببرم. باعث شد وقتی کنارشم یهو ذهنم بره سمت اینکه نکنه شوهرم برام کم میذاره یا نکنه به اندازه کافی برام ارزش قائل نیس. در حالیکه وقتی به طور منطقی با خودم مرور میکردم میدیدم اصلا اینطوری نیست، و این فکرا زاییده ی ذهن مقایسه گرمه در صورتیکه شوهرم کم نمیذاره، درسته اهل بریز و به پاش های افراطی نیست ولی اهل توجه کردن به جزئیات مربوط به منه و با سبک خودش حواسش به من و خواسته هام هست.

همین مقایسه ها باعث شده بود کنار شوهرم مودم بیاد پایین و خلقم افسرده بشه...تمرکزم از خودم و زندگیم برداشته بشه و حواسم رو بدم به بقیه و طرز زندگیشون و کارایی که شوهراشون براشون می کنند...

من واقعا این مدت با این فکرا و مقایسه ها، هم از خودم دور شدم، هم نتونستم خیلی خوب از این چند ماه اول لذت ببرم، هم لطف های خدا رو ندیدم و ناسپاس بودم.

ولی دیگه کافیه...نمیخوام قشنگ ترین روزای جوونیم تبدیل بشه به غم و افسردگی و مقایسه و مود پایین...میخوام تمرکزم برگرده رو خودم، روی درسم...رو رابطه م روی توقعات معقول. و از خودم نسخه قشنگ تر و بالغ تری بسازم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراقب ورودی های ذهنت باش. چیزایی که میبینی پای حرفایی که میشینی اینا باعث میشه ذهنت بره همش یمت مقای ...

آره درسته

متاسفانه خیلی آدمِ سطحی ای شدم. ولی خب الان متوجه شدم و میخوام تغییر کنم.

یه خورده تفاوت سنیتون زیاده طبیعی یکم بچگانه تر رفتار کنی..حاشیه بازی رو ول کن همونطور که گفتی رو سا ...

۹ سال بینمونه.

آره درسته واقعا باید رو خودم تمرکز کنم.

خب کادوی اون چیه کادویی که میخوای چیهرفتار اون چیه رفتاری که انتظار داری ازش چیه؟؟؟؟قطره ریزونی نکن ...

من تو مناسبت ها انتظار طلا داشتم. در صورتیکه شوهرم برای طلا کم نذاشته و مقداری که معقول بود و در توانش بود برام خریده. یعنی انتظار طلا تو هر مناسبتی اونم با این قیمت، معقول نیست. چون الان هزینه های عروسی و جهیزیه هم با شوهرمه.

تو مناسبت ها چیزایی کادو میده که حس میکنه من نیاز دارم. در صورتیکه من ترجیحم کادوهای گرونه.

ولی خب از همون اول عقد همه هزینه های من رو میده و خیلی مسئولیت پذیره. و خب هر وقتم خواستم خرید رفتیم.

من این موارد و خرجایی ک برام میکنه رو نمیدیدم فقط برام کادوی تولد گرون مهم بود.