2777
2789
عنوان

کیا از ماینوکسیدیل جواب گرفتند؟

185 بازدید | 15 پست

راسته میگند اگه استفاده کردی باید تا آخر عمر بزنی وگرنه تمام موهات میریزه؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سرم مو ماینوکسیدل دار میزنم ولی درصدش خيلي کمه  جلوی ریزشمو گرف و موی جدیدم دراوردم بعدم ک ...

منم یه هفته هست که دارم استفاده میکنم دو درصدشو میزنم میترسم قطعش کنم همه موهام بریزه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

منم یه هفته هست که دارم استفاده میکنم دو درصدشو میزنم میترسم قطعش کنم همه موهام لریزه

یهو نباید قطعش کنی

مثلا اولش بشه یه روز درمیون

بعد دو سه روز درمیون

بعد هقته ای ی بار

این جوری باید قطعش کنی

یهو نباید قطعش کنی مثلا اولش بشه یه روز درمیون بعد دو سه روز درمیون بعد هقته ای ی بار این جوری ب ...

اوکی

یهو نباید قطعش کنی مثلا اولش بشه یه روز درمیون بعد دو سه روز درمیون بعد هقته ای ی بار این جوری ب ...

باید حتما با نسخه ی پزشک گرفته بشه از داروخونه؟!

من سرم مو ماینوکسیدل دار میزنم ولی درصدش خيلي کمه  جلوی ریزشمو گرف و موی جدیدم دراوردم بعدم ک ...

عزیزم وقتی استفاده میکنی حتما باید روزی یک بار سرو بشوری؟

استفاده کردین؟

اره استفاده کردم خوب بود ولی بیشتر موهامو بلند میکرد تا پر