bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4742 عنوان کیا از ماینوکسیدیل جواب گرفتند؟ 185 بازدید | 15 پست راسته میگند اگه استفاده کردی باید تا آخر عمر بزنی وگرنه تمام موهات میریزه؟ یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️ 1402/10/28 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4742 اره جدی☹️ یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
black_black عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 12355 من سرم مو ماینوکسیدل دار میزنم ولی درصدش خيلي کمه جلوی ریزشمو گرف و موی جدیدم دراوردمبعدم ک قطعش کردم مشکلی برام پیش نیومد
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4742 من سرم مو ماینوکسیدل دار میزنم ولی درصدش خيلي کمه جلوی ریزشمو گرف و موی جدیدم دراوردم بعدم ک ... منم یه هفته هست که دارم استفاده میکنم دو درصدشو میزنم میترسم قطعش کنم همه موهام بریزه یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
black_black عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 12355 منم یه هفته هست که دارم استفاده میکنم دو درصدشو میزنم میترسم قطعش کنم همه موهام لریزه یهو نباید قطعش کنیمثلا اولش بشه یه روز درمیونبعد دو سه روز درمیونبعد هقته ای ی باراین جوری باید قطعش کنی
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4742 یهو نباید قطعش کنی مثلا اولش بشه یه روز درمیون بعد دو سه روز درمیون بعد هقته ای ی بار این جوری ب ... اوکی یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4742 یهو نباید قطعش کنی مثلا اولش بشه یه روز درمیون بعد دو سه روز درمیون بعد هقته ای ی بار این جوری ب ... باید حتما با نسخه ی پزشک گرفته بشه از داروخونه؟! یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
black_black عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 12355 باید حتما با نسخه ی پزشک گرفته بشه از داروخونه؟! اطلاع ندارم اینو
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4742 من سرم مو ماینوکسیدل دار میزنم ولی درصدش خيلي کمه جلوی ریزشمو گرف و موی جدیدم دراوردم بعدم ک ... عزیزم وقتی استفاده میکنی حتما باید روزی یک بار سرو بشوری؟ یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4742 استفاده کردین؟ اره استفاده کردم خوب بود ولی بیشتر موهامو بلند میکرد تا پر یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️