2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر من یجور دیگه دارم عذاب میکشم از دستشون،تاپیک آخرمو بخون اکه وقت کردی🥺

حالا باز دختر من عذرش موجه هس چون مریضه،ولی ۹ سالشه ،از کوچیکی مثل بچه شما لجباز بود،الان این لجبازیش کار دستم داده

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

بچه یکی از اقوام خیلی جیغ های بدی میکشید مادرش گفت یکبار که جیغ زد محکم زدم تو دهنش بعد از اون هر وقت میخاست جیغ بزنه تا دستم می‌بردم بالا ساکت میشد دیگه بعد از اون دیگه جیغ نزد

آروم باش عزیزم، روز سختی داشتی، قابل درکه، وقتی آروم شدید باهاش صحبت کن و بگو به شدت بخاطر بهانه گیریهاش عصبی بودی و نتونستی خودت رو کنترل کنی، ازش معذرت خواهی کن و بهش آموزش بده وقت عصبانیت نباید به کسی آسیبی بزنی و باید آروم باشی، مامان اشتباه کرد، و همچنین توضیح بدید وقتی بهانه گیری و گریه می کنه شما ناراحت می شید...بگید مامان همیشه دوستت داره اما ناراحتم...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

وقتی کودک دلبندتون بهانه گیری می کنه اول مطمین شید گرسنه، خسته، بیمار....نیست بعد بگید تا زمانی که بهانه می گیری من متوجه نمی شم چی می خوای و برای مدت کوتاهی محیط رو ترک کنید و خودتونو سرگرم کنید وقتی آروم شدید با هم صحبت کنید، متاسفانه گاهی ایراد تربیتی باعث سردرگمی کودکان می شه....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!