2777
2789
عنوان

بچمو زدم

538 بازدید | 30 پست

خیلی هم زدم 

سه سال و نیمشه 

از ساعت شش صبح با گریه و جیغ بیدار شده ،نه یه دقه دو دقه،از صبح تا الان کامل جیغ و گریه،خب همسایه ها چ گناهی کردن 

هر چ میگم چی میخوای میگه بغل کن راه ببر اصلا هم نشین ،یا میگه یکسره گوشی بردار بازی کن من نگاه میکنم 

اگر بخوای بری دسشویی نمیذاره گریه چ فریاد ک نرو

صبحونه میخواستم بخورم داد میکشید نخور 

خودشم نمیخورد 

چایی اوردم برای اون سرد کردم ،گریه میکرد ک من اون یکی میخوام گفتم خب بردار ولی داغه ،دسش زد سوخت ،باز دوباره گریه 

بعد باز گشنه ش شده بهش صبونه دادم یه لقمه خورده بعد میگه نه بدون نون بده بخورم،اخه کره یا پنیر بدون نون !!!! .

برنامه کودم گرفتم یه برنامه ش تمام شد گریه ک همونو دوباره بذار،خب مگه برنامه تی وی دست منه!!!! 

کلافه شدم از دسش روانی شدم .

حالم بده اکثرا همینه

...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شخصا بهت حق میدم پسرم همسن پسرته کاراش همینه گاهی منم از دستم در میره میزنم ولی زدن اشتباه این رفتارابرای جلب توجه ومحبت وحس دوست نداشتنی بودن داره بادلش راه بیا زیاد بکن نکن براش نکن تی وگوشی هم محدود کن ولش کن غذانخورد ادم گشنه خودش دنبال غذا میاد این طبیعت انسان هاست

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم