2777
2789
عنوان

امشب لیله الرغائب هست دوستان...

243 بازدید | 18 پست

شیخ عباس قمی رحمه الله، در کتاب ارزشمند مفاتیح‌الجنان دربارهٔ این شبِ عزیز، اینطور می‌نویسد: بدان که شب جمعه ی اول ماه مبارک رجب را، لیله الرغائب گویند و از برای آن اعمالی از حضرت رسول صلی الله با ذکر فضائل بسیار وارد شده که سید بن طاووس علیه الرحمه در کتاب اقبال و علامه مجلسی رحمه الله در اجازه نبی زهره، آن را نقل کرده‌اند. از جمله فضائلی که برای آن شب برشمرده‌اند این است که به دلیل شرافتِ بالای این شب، گناهان بسیاری از بندگانی که اعمالِ خاص این شب را انجام دهند آمرزیده می‌شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی اول نماز مغرب بعدش همین نماز بعد نماز عشا؟ بعد عزیزم ۱۲ رکعت رو باید ۲ رکعت جدا جدا بخونیم؟

بله عزیزم  در واقع میشه ۶ تا نماز دو رکعتی 

جزئیاتش رو سرچ کن تو اینترنت که  چیزی از قلم نیوفته حیفه 

چجوره نمازش کاش منم بخونم

آره نمازش رو حتما بخون 

اینه کپی کردم برات 

اولین پنج شنبه ماه رجب، در صورت امکان، روزه بگیرید و چون شبِ جمعه شد، ما بین نماز مغرب و عشاء، دوازده رکعت نماز مستحب بخوانید. به این صورت که هر دو رکعت به یک سلام ختم شود و در هر رکعت، یک مرتبه سوره حمد و سه مرتبه سوره قدر و دوازده‏ بار سوره توحید را بخوانید و زمانی که از نماز فارغ شدید، هفتاد مرتبه این ذکر را می‌گویید:

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ الْأُمِّیِّ وَ عَلَی آلِهِ (و علی آلِ مُحَمَّدٍ)؛ خدایا! بر محمّد پیامبر درس ناخوانده و خاندانش درود فرست.

سپس به سجده رفته و هفتاد مرتبه این ذکر را بگویید: سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَهِ وَ الرُّوحِ؛ پاک و منزّه است پروردگار فرشتگان و روح.

سپس سر از سجده بلند کرده و هفتاد مرتبه این ذکر را می‌گویید: رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّکَ أَنْتَ الْعَلِیُّ الْأَعْظَمُ؛ پروردگارا! مرا بیامرز و بر من رحم کن و از آنچه که از من می‌دانی، درگذر، به درستی که تو خدای بلند مرتبه و بزرگ‌تر هستی.

آنگاه دوباره به سجده می‌روید و هفتاد مرتبه این ذکر را می‌گویید: سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَهِ وَ الرُّوحِ.

سپس حاجات و آرزوهای خود را طلب نمایید تا به اراده و مشیت خدای تعالی به آن برسید.[۱]

وای من دوروزه عمل شدم یکم لک دارم نمیتونم نمازشوبخونم😭😭خیلی برای من خوب میشد😔😔الان چکارکنم

عریزم اشکال نداره 

بجاش تا میتونی استغفار بگو 

شب آمرزشه ....

منم دعات میکنم آرزوت برآورده به خیر بشه

عریزم اشکال نداره  بجاش تا میتونی استغفار بگو  شب آمرزشه .... منم دعات میکنم آرزوت برآو ...

فدات بشم چقدقلب مهربونی داری،میشه دعاکنی من لیلا دخترزینب به سمیع پسرمریم برسم🙏🙏توروخدایادت باشه مردم ازدردعشقش