2777
2789
حالا انگار همه مشاغل حضور تماما موثری دارن، یا همه دانش اموزان کاملا مسئولیت پذیرن و توی روند کلاس ا ...

بله بقیه هر چی باشه حضورشون مفید تره 

شاگرد شلوغ و...هم داریم نکنه میخوای کسی نفس هم نکشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد جالبه خودشون تمام با عقده حرف میزنن خیلی دوست دارم بدونم به پشتوانه چه چیزی انقدر حق بجانب صحبت ...

چون نتونستن معلم شن عقده هاشونو سر معلمای بیچاره خالی میکنن

همش میگن مفت حقوق میگیرند

چندرغاز حقوق برای پنج روز هم نمیشه

⚘خدایا شکرت❣
عقده ای که تویی اینقدر ذهنتو درگیر کردم تاپیک زدی سطح شعور و فرهنگتو بیشتر از این نشون نده خانم معل ...

مدرسه ای نیستید ولی از یه مدرسه‌ای کمتر از قدرت ذهنی برخوردارید 😀

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

والا مادر من فرهنگی بود تیز هدشان شرکت کردم نیاورم رتبه دختر خالم مامانش فرهنگیه اونم نمونه شرکت کرد ...

من خودم شخصا حدود ده پانزده نفر دیدم به خاطر فرهنگی بودن مادر وارد مدارس شاهد و نمونه و تیزهوشان شدن

خوش به حالش  من بدبخت تاستون همیشه مدرسه بودم

مامانم مدیر هست 

خالم معلمه اونم تابستون ها نمیره

تابیتون فقط معلم اول ابتدایی اونم در شرایط خاص و مدارسی که اکثر ثبت نامی های کلاس اول پیش دبستانی نرفته باشن شهریور میاد چند جلسه با اونا کار می کنه 

من خودم شخصا حدود ده پانزده نفر دیدم به خاطر فرهنگی بودن مادر وارد مدارس شاهد و نمونه و تیزهوشان شدن

من که یه بارم ندیدم دختر خالم شهرستان کوچیک بود ولی مامانش نتونست کاری بکنه با معلم ها مشکل داری با پزشک ها مشکل داری اگه نمیزنی ما رو مشکلی پیش نمیاری یه کامنت بزاریم  

مامانم مدیر هست  خالم معلمه اونم تابستون ها نمیره تابیتون فقط معلم اول ابتدایی اونم در شرایط ...

نه ما مشاور های تحصیلی اینا میاد با خود معلما حرف میزنن 

بله منم دیدم

حتی مدرسه نمونه که میگن مثلاً با آزمونه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞