2777
2789
عزیزم اصلا ناراحت نشو،هرکی این حرفا رو زد بگو زحمت کشیدم نتیجه اش رو میبینم،منم معلم کلاس اولم ،دانش ...

واییی کار شما واقعا سخته کلاس اول خیلی مشکلهه ...با بچه هایی ک هیچی نمیفهمن و وابستگیشونو بو بازیگوشیاشون و... یعنی هرچی بگین حق دارید بخدا 🙁💔

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

جمله بندیت گنگه درست بنویس ببینم چی میگی  در رابطه با اولی بله فرزند فرهنگی می‌تونه بدون آزمون ...

والا مادر من فرهنگی بود تیز هدشان شرکت کردم نیاورم رتبه دختر خالم مامانش فرهنگیه اونم نمونه شرکت کرد قبول نشد دوتایی رفتیم مدرسه معمولی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانش آموزان قطعا با هم متفاوتند از جمله اخرتون مشخصه معلم ناکارآمدی هستید.

من ورودی ۱۴۰۲ام که از چندین مرحله فشرده و گزینشی رد شدم که قبول بشم با رتبه علمی خوب،کارامد بودن من رو کارگزینی تایید کرده چه جورم تو فشار نخور🥲😂💙

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

جمله بندیت گنگه درست بنویس ببینم چی میگی  در رابطه با اولی بله فرزند فرهنگی می‌تونه بدون آزمون ...

خانم شما واقعا پرتی!

پارتی بازی برای مدارس تیزهوشان امکان نداره!

بدون سند و مدرک حرف نزنید!

من جای دختر شما هستم والد نیستم ولی اگر در آینده فرزندم بخواد بره مدرسه کافیه معلم غلط اضافه بکنه حا ...

تا بچه ها غلط اضافه نکنن معلم به چه دلیل میخواد کاریشون داشته باشه؟؟؟ 

تقصیر پدر مادرای همین نسله روز به روز داره به جمعیت بچه های لوس و کم ظرفیت اضافه میشه 

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿
نه کی گفته  فقط معلم های خود مدارس تیزهوشان میتونن با پارتی بازی ببرن  بعد به بار دیگه ب ...

من با چشم خودم دیدم دروغ گفتن چیزی رو عوض نمیکنه 

شما ادبیات و جمله بندیت ضعیفه درست بنویس بخونم

فقط اونجا که گفت حقوق زیاد میگیرید😅 من چهار ماهه حقوق نگرفتم فقط میخام ولش کنم  کسی تجربش ن ...

بعد جالبه خودشون تمام با عقده حرف میزنن خیلی دوست دارم بدونم به پشتوانه چه چیزی انقدر حق بجانب صحبت میکنن

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

حالا انگار همه مشاغل حضور تماما موثری دارن، یا همه دانش اموزان کاملا مسئولیت پذیرن و توی روند کلاس ا ...

دقیقااااا

من هر روز تو دفترم 

چرا چون فلان دانش اموز از مدرسه فرار کرده 

فلان دانش اموز با جارو یکی رو زده 

بعد بقیه عقب میافتن 

بعد میگن معلم کم کاری کرده 👩🏻‍🦯

قشنگ معلومه خودت به بچه  مدرسه ای هستی که داری عقده های درونیت رو با توهین به معلمین داری ...

عقده ای که تویی اینقدر ذهنتو درگیر کردم تاپیک زدی

سطح شعور و فرهنگتو بیشتر از این نشون نده خانم معلم 

فرهنگیییییی😂

همین که شما بچه مدرسه ای بودن رو عیب می‌دونی مشخص می‌کنه در چه حد به شاگردات احترام می‌ذاری ولی متاسفانه باید بگم مدرسه ای نیستم

عقده ای که تویی اینقدر ذهنتو درگیر کردم تاپیک زدی سطح شعور و فرهنگتو بیشتر از این نشون نده خانم معل ...

چرا انیقدر عصبانی هستی عزیزم خب میرفتی شرکت میکردی معلم‌میشدی به قووووووول خودت از تمام رفاه امکاناتش استفاده میکردی

دقیقااااا من هر روز تو دفترم  چرا چون فلان دانش اموز از مدرسه فرار کرده  فلان دانش اموز ...

من ۱۹ سالمه و خیلی دور نشدم هنوز و به چشم دارم میبینم چه قدر بچه های الان با نسل گذشته فرق دارن چه قدر گستاخ بی ادب و وقیح جالبه مادرای یسریا از خودشون بدتر😐 

ولی واقعا یسری خانواده ها همراه خوبی ان برای اموزش بچه‌شون اما امان از یسریای دیگه 

اره  فرهنگیان نبودم ولی از قبل باهاش آشنایی داشتم  در هر حال معلمی هم زحمت خودشو داره&nb ...

من خودم دانشجو معلمم😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.