2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه مقصری امکان داره اگه نیستی نه

زنگ زد بهم یسری حرف زد منم به شوهرم گفتم اونم رفت به مامانش گفت چرا اینجوری گفتی و اینجور مسائل آخرش هم نفرینم کرد گفت چرا اومد به تو گفت اصلا

اگه حق باشه آره من یه باریکی ازنزدیکامونفرین کردم همون طورکه گفتم شد (مثلا گفتم بره زیرماشین )بخدایه ...

بی زحمت نفرین کن شوهر منم بره زیر ماشین و بمیره 

چیزی از شمر یزید کم نداره بد ذات احمق

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
بی زحمت نفرین کن شوهر منم بره زیر ماشین و بمیره  چیزی از شمر یزید کم نداره بد ذات احمق

عزیزم شوهرم هزاران بلاسرم آورده ولی نفرین نکردم 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بی زحمت نفرین کن شوهر منم بره زیر ماشین و بمیره  چیزی از شمر یزید کم نداره بد ذات احمق

ببخشید یه سوال داشتم دوران نامزدی تون و اوایل زندگی تون با عشق علاقه بود یا از اول همین جور خوشتون نمیومد ازش

بی چشمداشت حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم‌❤
ببخشید یه سوال داشتم دوران نامزدی تون و اوایل زندگی تون با عشق علاقه بود یا از اول همین جور خوشتون ن ...

الانم ک دارم اینو میگم زورم میاد ببین تولدش بود دوهفته پیش بهترین تولد گرفتم سوپرایزش کردم اوندشب خوش حال سد فرداش سر ی چیز الکی دعوا راه انداخت دستم هنوز درد میکنه تمام انگشتهای دستم هر سریع آسیب میزنه ی مدت از کار میفتن... کتک میزنه فحش میده توهین میکنه اصلا ول کن نیست تحقیق کردم میگن خودشیفتگی دارن اینها لذت میبره از آزار من اصلا پشیمون نمیشه و فک میکنه حق باهاشه

اصلا و ابدا احترام محبت نمیبینم دیگه از تلاش خسته شدم چرا تلاش کنم وقتی محبتمو پس میزنه

اگر نفرین نمی کرد و تو بهش ظلم کرده بودی احتمال این که بلا بیاد سرت زیاد بود اما وقتی به زبون نیاد از نظر امام صادق نفرین پرنده ایه که معلوم نیست رو بام کی بشینه شاید رو سر خودش خراب شد

نه به اندازه بلاهایی ک سر من اورده پدرمو دراورده طلاقم میگم بده نمیده سقطم نمیشه

تاپیکاموبخون عزیزم صددرصد برای من تحفه ترازبرای شماست

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
ببخشید یه سوال داشتم دوران نامزدی تون و اوایل زندگی تون با عشق علاقه بود یا از اول همین جور خوشتون ن ...

سنتی ازدواج کردم اما هرچی محبت بود نثارش کردم از اول دروغ گو بود و زیرآبی میرفت چندبار مچش گرفتم ک میگفت الکی تا اینکه بعدا عمل پا داشت گوشی نگاه کردم دیدم خیانت کرده الانم معلومه دلش با من نیست