2777
2789
تاپیکاموبخون عزیزم صددرصد برای من تحفه ترازبرای شماست

من نمیخوام بگم وگرنه همچی کرده کتک فحش آبرو ریزی خیانت ازار خانواده چیزی نمونده مریض کلا

سرد مزاجی کلا ی محبت کوچیکم نمیکنه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم ک دارم اینو میگم زورم میاد ببین تولدش بود دوهفته پیش بهترین تولد گرفتم سوپرایزش کردم اوندشب خو ...

من توام یاتومنی بااین تفاوت که شوهرمن خسیسه بچه ام آرزوبه دله هرشب موقع خواب میگه مامان میشه فرداتولدم باشه😭😭😭😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من توام یاتومنی بااین تفاوت که شوهرمن خسیسه بچه ام آرزوبه دله هرشب موقع خواب میگه مامان میشه فرداتول ...

برا من خسیس نبود چون دستم تو جیب خودم بود الان ک دستم نیست تو جیبم جدیدا حساب کتاب میکنه خونه ک توشیم ارث بابای من هر روز دعوت میکرد تکلیف ارث روشن کنم که کردم الان ک نشستم خونه ام ول نمیکنه

من ابروم تو محل رفته یسال و خورده ای اومدم اینجا حیثیت منو برده 

من نمیخوام بگم وگرنه همچی کرده کتک فحش آبرو ریزی خیانت ازار خانواده چیزی نمونده مریض کلا سرد مزاجی ...

عزیزم عکس های کتک هایی که خوردم ومیزارم ببین

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
الانم ک دارم اینو میگم زورم میاد ببین تولدش بود دوهفته پیش بهترین تولد گرفتم سوپرایزش کردم اوندشب خو ...

خیلی ناراحت شدم 😕خدا صبر بده بهت 

واقعا اینجور مردها چجوری دلشون میاد دست رو زن بلند 

کنن آخه قدرت نمایی رو زن درسته ؛ احسلس چرا ندارن 

این همه محبت کردی تولد گرفتی توجه بعد اینجور رفتار 

کرده آدم میمونه چی بگه حالم خراب شد واقعا میگم 

خدا بزرگه جواب بی مهری هاشو میده فعلا صبور باشید 

سعی کن مشورت بگیری با خاتواده مشاوره تصمیم خوب 

بگیر حتی طلاق اگه نظر بقیه هم همین بود مشورت کنی بهتره 

بهترین تصمیم میگیری

بی چشمداشت حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم‌❤
عزیزم عکس های کتک هایی که خوردم ومیزارم ببین

نزار عزیزم روحیه اش ندارم... 

من دستم ترک برداشت چندماه پیش بزور تازه خوب شده

این یکی دستمم اونجور کرده... 

اون روز زد تو دهنم منم ی شیشه عطر کنارم بود تو ماشین بودیم زدم تو سرش خواست بزنه پیاده شدم گفتم امنیت جانی باهات ندارم والا بزور سوارم کرد... 

دیگه خودش جمع کرد احمق بیشعور فکر میکنه میرنه باید نگاهش کنم حساب دستش اومد 

سنتی ازدواج کردم اما هرچی محبت بود نثارش کردم از اول دروغ گو بود و زیرآبی میرفت چندبار مچش گرفتم ک م ...

پس فکر طلاق باش فایده هم نداره زندگی با همچین 

مردی نگران نباشید این روزها هم تموم میشه

بی چشمداشت حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم‌❤
خیلی ناراحت شدم 😕خدا صبر بده بهت  واقعا اینجور مردها چجوری دلشون میاد دست رو زن بلند  ک ...

مادرم میگه جدا شو 

پدرم فوت شده 

داداشم موافق نیست اما میگ خودت میدونی ب داداشم نگفتم دست بزن داره فقط گفتم بد اخلاقه

پس فکر طلاق باش فایده هم نداره زندگی با همچین  مردی نگران نباشید این روزها هم تموم میشه

ن دیگ تا الآن هی محبت خرجش میکنم قشنگ هاری گرفته بخدا هرکار میکنم بد اخلاقه تو خیابون بیابون هرجا باشم داد بیداد خدا بکشتش ان شاء الله 

اره ک جدا میشم 12سال عمرم ریختم زباله دان

چجوری تحمل میکنید این زندگیو تا آخر عمر ک نمیشه تحمل کرد

همون میگم ان شاء الله بمیره 

میدونی سختیش اینه اصلا درک نداره چی میکنه با من 

دعا کن بیاد توافقی منو طلاق بده کاش مدارک پزشک قانونی لااقل جمع میکردم بخدا

نزار عزیزم روحیه اش ندارم...  من دستم ترک برداشت چندماه پیش بزور تازه خوب شده این یکی دستمم ا ...

شرمنده گلم ندیدم پیامتوپاک کردم

دیدم عکستو عزیزم میدونم  تو چرا جدا نمیشی عزیزم؟

پشتوانه ای ندارم دوتاهم بچه دارم من وزده چندبار پول نداشتم برم پزشک قانونی هیچ پسندازی ندارم