2777
2789
پشتوانه ای ندارم دوتاهم بچه دارم من وزده چندبار پول نداشتم برم پزشک قانونی هیچ پسندازی ندارم

میدونم سخته عزیزم 

لااقل اگر میتدنی مدارا کن من بیشتر وقتا بحث میکنه چون میدونم عصبی شه چیکار میکنه خودم کنار میکشم 

اما شوهر من ایراداتش زیاد ببین حتی یه دونه بوس معمولی از من نمیکنه بلکل انگار مرد نیست 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
ن دیگ تا الآن هی محبت خرجش میکنم قشنگ هاری گرفته بخدا هرکار میکنم بد اخلاقه تو خیابون بیابون هرجا با ...

ببخشید دارم میرم سرکار صبح کارم  مفصل بعدا جواب میدم 

راهنمایی بتونم میکنم خدمتتون 

گفتم بگم بی ادبی نشه جواب ندادم الان 

بی چشمداشت حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم‌❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم سخته عزیزم  لااقل اگر میتدنی مدارا کن من بیشتر وقتا بحث میکنه چون میدونم عصبی شه چیکار ...

والامن میخوام بوس نکته هزارسال سیاه عوضی برامن بعددعوامیاد رابطه هم میخوادولی خب من روی ندارم حتی دستش بهم بخوره وقتی موقع دعوا جوری میزنه که نمیفهمه که من زنشم اونموقع هم نمیخوام زنش باشم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
والامن میخوام بوس نکته هزارسال سیاه عوضی برامن بعددعوامیاد رابطه هم میخوادولی خب من روی ندارم حتی دس ...

ببین کلا شوهر من محبتی نیست... 

هیچ محبتی نمیکنه دعواهاش میتونستم تا حدی کنترل کنم اگر حتی میذاشت یه کم من محبت کنم

اصلا نمیزاره نزدیکش شم حتی تو خواب 

قشنگ انگار به کسی دیگه متعهده من زنش نیستم

انگار من مادرشم فقط بخوام غذا درست کنم لباسشو تمیز کنم و کار خونه کنم 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
قربونت موفق باشی گلم

چندتابچه داری عزیزم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
ببین کلا شوهر من محبتی نیست...  هیچ محبتی نمیکنه دعواهاش میتونستم تا حدی کنترل کنم اگر حتی میذ ...

شوهرمن فقط مشکل اصلیش خساستشه ازش چیزی نخوای قابل تحمله وای ازاون روزی که ازش خواسته ای داشته باشی

ی دونه پسر داره میره 4سال این احمق منو طلاق بده خدا ما ام بزرگه

خدابرات حفظش کنه منم دوتادارم

کار بدی کرده بودی؟ 

اگه ظلم بهش کرده باشی ممکنه. اگه ظلم نکردی نمیگیره. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

شمام خدا برات حفظشون کنه یه چیز مراقب خودت باش من با این همه اذیتاش سعی میکنم مراقب خودم باشم مراقب ...

چجوری من داغون شدم خواهرهرمریضی بگی گرفتم بچه ام هم بخداترسیده شب هاتاصبح نمیخوابه 😔آرزوی کوچکترین چیزهابه دل بچه هامه اون کتک هایی که زده بخاطر این بود که گفته بودم برای خونه وسیله بخره زده بود بچه ام وبیرون نمیبرم چیزی نبینه که دلش بخوادامروز هر گفت مامان من وببربیرون ازش قول گرفتم اگه چیزی نخوادمیبرم😭رفتیم فلافل دید دوساعت گریه کردفلافل میخواست بخدا دیگه بریدم دلم کبابه دلم خونه خواهر چندبارخواستم خودم وخلاص کنم بازهم بخاطربچه هام نتونستم😭😭😭😭😭😭