2821
2789
عنوان

فقط منم؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 28 پست
گزارش لطفا  منم همینجوریم همه رو لایک میکنم کسی جا نمونه

زدم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا من وقتی با یکی صحبت میکنم هی ریپلایش میکنم همش میگم نکنه طرف بگه این چقد حرف میزنه 😂

عہ منم 😂

его окровавленные пальцы играли музыку смерти на струнах гитары"

من تا حالا تاپیک نزدم چنین تجره ای ندارم.  ولی خیلی ناراحت میشم وقتی، وقت و انرژی میذارم تاپیک ...

بخاطر همین سترس میگیرم چون خودم همچین حسی دارم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
این پست جهت ایجاد استرس در شما ثبت میشود😎

خیلی ممنون💀😂

یچیزی بگم باورت نمیشه 

با خوندن پستت قلبم از استرس انگار چاقو خورد 

این حجم از استرسی بودن خودمو نمیتونم تحمل کنم🥲😂

بعد درعین حال میگم‌نکنه پیام بدم بعد جوابمو نده اصلا تعادل ندارم😂😂😂

من از لایک کردن بدم میاد 

میبینی دوساعت زر زدم یدونه لایک  

اره کلی ادم وقتشو میزاره طرف یه لایک‌میکنه همین؟؟؟؟؟نامرددد😂

اون لحظه دلم میخواد با نخ دندون خودمو خفه کنم🥸😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز