2789
عنوان

فقط منم؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 28 پست
گزارش لطفا  منم همینجوریم همه رو لایک میکنم کسی جا نمونه

زدم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا من وقتی با یکی صحبت میکنم هی ریپلایش میکنم همش میگم نکنه طرف بگه این چقد حرف میزنه 😂

عہ منم 😂

его окровавленные пальцы играли музыку смерти на струнах гитары"

من تا حالا تاپیک نزدم چنین تجره ای ندارم.  ولی خیلی ناراحت میشم وقتی، وقت و انرژی میذارم تاپیک ...

بخاطر همین سترس میگیرم چون خودم همچین حسی دارم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
این پست جهت ایجاد استرس در شما ثبت میشود😎

خیلی ممنون💀😂

یچیزی بگم باورت نمیشه 

با خوندن پستت قلبم از استرس انگار چاقو خورد 

این حجم از استرسی بودن خودمو نمیتونم تحمل کنم🥲😂

بعد درعین حال میگم‌نکنه پیام بدم بعد جوابمو نده اصلا تعادل ندارم😂😂😂

من از لایک کردن بدم میاد 

میبینی دوساعت زر زدم یدونه لایک  

اره کلی ادم وقتشو میزاره طرف یه لایک‌میکنه همین؟؟؟؟؟نامرددد😂

اون لحظه دلم میخواد با نخ دندون خودمو خفه کنم🥸😂