cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 عنوان فقط منم؟😐 | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 28 پست فقط منم که وقتی تاپیک میزنم تعداد پست ها میره بالا استرس میگیرم ؟که دیر جواب بدم یا پست کسی رو ریپ نزنم 😐😂ناراحت بشه 😐😂میدونم دیوونه ام اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1402/10/28 | 02:47 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 گزارش لطفا منم همینجوریم همه رو لایک میکنم کسی جا نمونه زدم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
gjuwtu عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 434 حالا من وقتی با یکی صحبت میکنم هی ریپلایش میکنم همش میگم نکنه طرف بگه این چقد حرف میزنه 😂 عہ منم 😂 его окровавленные пальцы играли музыку смерти на струнах гитары"
خجالت_نکش_قطعم_کن عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5412 این پست جهت ایجاد استرس در شما ثبت میشود😎 از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 من تا حالا تاپیک نزدم چنین تجره ای ندارم. ولی خیلی ناراحت میشم وقتی، وقت و انرژی میذارم تاپیک ... بخاطر همین سترس میگیرم چون خودم همچین حسی دارم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
دخترشادمهرم عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 4078 عه پس شدیم دوتا دیوونه😁🥸😂 بعد درعین حال میگمنکنه پیام بدم بعد جوابمو نده اصلا تعادل ندارم😂😂😂 چشمانت تابستان اهواز بود و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
_unstoppable_ عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 2431 عہ منم 😂 حالا خودم برعکسمایکی ریپلایم کنه خوشحال میشم 😂
_صباا عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 6153 من آخر سر چک میکنم کسی جا نمونده باشه و اگه مونده لایک میکنم🤣🖐 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 این پست جهت ایجاد استرس در شما ثبت میشود😎 خیلی ممنون💀😂یچیزی بگم باورت نمیشه با خوندن پستت قلبم از استرس انگار چاقو خورد این حجم از استرسی بودن خودمو نمیتونم تحمل کنم🥲😂 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
gjuwtu عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 434 حالا خودم برعکسما یکی ریپلایم کنه خوشحال میشم 😂 من برعکس میگم این چقد زر میزنہ 😂 его окровавленные пальцы играли музыку смерти на струнах гитары"
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 بعد درعین حال میگمنکنه پیام بدم بعد جوابمو نده اصلا تعادل ندارم😂😂😂 من از لایک کردن بدم میاد میبینی دوساعت زر زدم یدونه لایک اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
دخترشادمهرم عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 4078 من از لایک کردن بدم میاد میبینی دوساعت زر زدم یدونه لایک اره کلی ادم وقتشو میزاره طرف یه لایکمیکنه همین؟؟؟؟؟نامرددد😂 چشمانت تابستان اهواز بود و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5407 اره کلی ادم وقتشو میزاره طرف یه لایکمیکنه همین؟؟؟؟؟نامرددد😂 اون لحظه دلم میخواد با نخ دندون خودمو خفه کنم🥸😂 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸