مامانم وقتایی که میره سرکار، میاد خونه خیلی غر میزنه بیش از اندازه ، وسیله هارو میکوبه عربده میکشه 😔واقعا روانی شدیم از دستش، من خودمم شاغلم میرسم خونه غذامون میخوریم ظرفهارو میشورم، میاد به من گیر میده خونه تا زانو خاکه خونه کثیفه همه چیو میکوبونه از دستش خسته شدم کاشکی نمیرفت سرکار، همسایه ها از دستش عاصی شدن جاروبرقی رو نصف شبی محکم میزنه🤦🏻♀️
وای بابات چه رویی داره؟ بیچاره مادرت حق داره روانی بشه چرا میزارین بابات بیاد روانش روبه هم بریزه
آخه قبلا با نامادریم میموندیم، بعد مارو خیلی اذیت کرد اومدیم پیش مادرمون موندیم یه مدت قهر بودیم ریختش رو نمیدیدیم بعد از دوباره پاشون به خونمون باز شده میان و میرن اینجا
شانس منه همه ی مادرا اینجوریین یعنی؟ از پدر که شانس نیاوردم اینم از مادرمه روانیه افتاده تو جونم&nbs ...
بخدا نمیدونم چی بگم مادرتون کار بدی نمیکنه که میره سر کار اگ افسرده باشه یا مشکلات اعصاب داشته باشه هر چی بیرون از خونه باشه بهتره براش ولی مادرتون مثل اینکه سختی هم زیاد کشیده من فقط میتونم بگم خدا بهشون صبر وآرامش بده
خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭