2777
2789
عنوان

مادر روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 39 پست
آخه وسواس تمیزی هم نداره بگم وسواسه، کلا گیر میده دیونست جارو برقی سوخته الکی فقط میکشه تمیز هم نمیک ...

پس جلو چشمش نباش اصلا  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
به خدا سن تو با ایشون قابل مقایسه نیست  من ۳۶ سالمه سرکار رفتن مرگ منه حوصله ندارم دبگه

آخه واقعا من بهش گفتم نره سرکار، خودش میگه میخوام برم بخدا وقتایی که خونه نیست ساختمون ساکته، الان تو این ساعت شب صدای مامانمه فقط انقد عربده میکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه مامان و بابام جدا شدن، بعد امشب فهمیده بابام قراره بیاد خونمون آنرمال شده باز 🤦🏻‍♀️چرا دق و دل ...

وای بابات چه رویی داره؟ بیچاره مادرت حق داره روانی بشه

چرا میزارین بابات بیاد روانش روبه هم بریزه

😐 نمیشه بیرون باهاش قرار بزاری گناه داره مامانت

چی میتونم بهش بگم، خودش بلند میشه میاد 🤦🏻‍♀️منم دوس ندارم ریخت زن و بچه ش رو ببینم میان فقط برای حرص دادن و عقده خالی کردن

وای بابات چه رویی داره؟ بیچاره مادرت حق داره روانی بشه چرا میزارین بابات بیاد روانش روبه هم بریزه

آخه قبلا با نامادریم میموندیم، بعد مارو خیلی اذیت کرد اومدیم پیش مادرمون موندیم یه مدت قهر بودیم ریختش رو نمی‌دیدیم بعد از دوباره پاشون به خونمون باز شده میان و میرن اینجا

کفاف نمیده اصلا، کلی قسط داریم بخدا 

ببین 

تو اینا کانال بزن کلاس آنلاین بیاره خیلی درآمد داره 

الان یه خانمه هست ریاضی درس میده 

یه جشنواره که برگزار می کنه ۵۰۰ نفر ثبت نام می کنن یه موقع تقریبا ۳۰۰ ملیون می‌ره تو جیبش

شانس منه همه ی مادرا اینجوریین یعنی؟ از پدر که شانس نیاوردم اینم از مادرمه روانیه افتاده تو جونم&nbs ...

بخدا نمیدونم چی بگم مادرتون کار بدی نمیکنه که میره سر کار اگ افسرده باشه یا مشکلات اعصاب داشته باشه هر چی بیرون از خونه باشه بهتره براش   ولی مادرتون مثل اینکه سختی هم زیاد کشیده من فقط میتونم بگم خدا بهشون صبر وآرامش بده 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭