2777
2789
عنوان

مادر روانی

359 بازدید | 39 پست

مامانم وقتایی که میره سرکار، میاد خونه خیلی غر میزنه بیش از اندازه ، وسیله هارو میکوبه عربده میکشه 😔واقعا روانی شدیم از دستش، من خودمم شاغلم میرسم خونه غذامون میخوریم ظرفهارو میشورم، میاد به من گیر میده خونه تا زانو خاکه خونه کثیفه همه چیو میکوبونه از دستش خسته شدم کاشکی نمی‌رفت سرکار، همسایه ها از دستش عاصی شدن جاروبرقی رو نصف شبی محکم میزنه🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته میشه بنده خدا درکش میکنم آدم هرچه سنش بالاتر میره کشش بدنش کمتر میشه

بخدا من خودم 18 تا شاگرد دارم سر و صداشون میره تو مغزم کلا سرپا میمونم، میام خونه مامانم نیست خونه آرامش مطلقه وقتی میاد خونه واویلاس ظرف هم میشکنه آشغالارو پرت میکنه 

شما که همه کارارو میکنی  یه جارو هم بزن تا بهونه نداشته باشه 

هر چند مادرتون باید برن پیش دکتر اعصاب وروان امکان داره مشکل اعصاب وروان داشته باشن خودم زمان کرونا دچارش شده بودم  وسواسی هم شده بودم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
شما که همه کارارو میکنی  یه جارو هم بزن تا بهونه نداشته باشه  هر چند مادرتون باید برن پیش ...

آخه وسواس تمیزی هم نداره بگم وسواسه، کلا گیر میده دیونست جارو برقی سوخته الکی فقط میکشه تمیز هم نمیکنه 

بخدا من خودم 18 تا شاگرد دارم سر و صداشون میره تو مغزم کلا سرپا میمونم، میام خونه مامانم نیست خونه آ ...

به خدا سن تو با ایشون قابل مقایسه نیست 

من ۳۶ سالمه سرکار رفتن مرگ منه حوصله ندارم دبگه

آخه مامان و بابام جدا شدن، بعد امشب فهمیده بابام قراره بیاد خونمون آنرمال شده باز 🤦🏻‍♀️چرا دق و دل ...

بنده خدا 

خدا بهش آرامش بده 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭