2777
2789
عنوان

مادر روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 39 پست
کلاس آنلاین تو ایتا بزنم؟ 

اره منم خودم کانال دارم ریاضی تدریس می کردم ۱۰۰۰ تا ممبر داره 

دیگه به خاطر کنکور ول کردم ولی درآمدش خیلی خوبه البته من کلاس حسین سیدی رو هم شرکت کردم 

بخدا نمیدونم چی بگم مادرتون کار بدی نمیکنه که میره سر کار اگ افسرده باشه یا مشکلات اعصاب داشته باشه ...

بله میدونم سختی کشیده ولی تقصیر من بدبخت چیه، منم کم سختی نکشیدم زیر دست نامادری گشنه تشنه بزرگ شدم، الان باید خیلی هوامو داشته باشه فقط رو اعصابم رو کارمم تمرکز ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میتونم بهش بگم، خودش بلند میشه میاد 🤦🏻‍♀️منم دوس ندارم ریخت زن و بچه ش رو ببینم میان فقط برای ح ...

کسی که رفته برگشتنش با زن وبچش  چه سودی داره  براتون 

بدبخت مادرت  نباید درو به روی پدرت باز کنه یا وقتی میفهمه میخواد بیاد مادرتون بره خونه پدر مادرش دوستی آشنایی  جایی که ریختشونو نبینه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
کسی که رفته برگشتنش با زن وبچش  چه سودی داره  براتون  بدبخت مادرت  نباید درو ...

اونوقت میخوان بگن هنوزم چشمش دبنال شوهرشه، میمونه که زن اونو حرص بده برام مهم نیست ولی من میدونم خیلی مهمه چون قبل و بعدش جنگ داریم تو خونمون 🤦🏻‍♀️

چجوری مامانت تحمل میکنه؟ عجب وضعیه بابات چقدر ظالمه 

بابامم ساده ی عقب افتاده س ،زنش توی بیست و یک سالگی اومد زن بابام شد، همون سال هم بچه بدنیا آورد بعد مامانم میجور شد دیگه طلاق بگیره و بره، خونه و زندگیمون افتاد دست زن سلیطه ش الان بابام رو کلفت خودشون کردن بابام حتی نخ و سوزن هم بهمون از اون زندگی نداده