2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلن چه شغلی؟ 

دوره کوتاه حسابداری ببینید بعد بعنوان حسابدار مشغول شید 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

عزیزم اگه دوس داری خودت کار کنی ترید انجام بده من انجام میدم و راضی هستم  سرمایه اولیه هم دوم ...

میشه یک راهنمایی کنین...ترید کجا؟بورس یا ارز دیجیتال؟و اینکه کم کم باید یکسال آموزش دید 

الا با ده میلیون شروع میشه ماهی چند تومن درآمد داشت؟

میشه یک راهنمایی کنین...ترید کجا؟بورس یا ارز دیجیتال؟و اینکه کم کم باید یکسال آموزش دید  الا ب ...

سلام 

نه طلای آب۰شده که بر اساس مظنه محاسبه میشه

بورس ایران که همیشه قرمزه 

ارزوفارکس هم کم کم دوسال تمرین میخواد

سرمایه اولیه۲۵۰۰

با همین مقدار میشه روزی ۱۰تومن دراورد😎😎😎دیگه باید خیییییلی حرفه ای باشی 

میشه یک راهنمایی کنین...ترید کجا؟بورس یا ارز دیجیتال؟و اینکه کم کم باید یکسال آموزش دید  الا ب ...

ولی معمولی روزی ۴۰۰هزار تومان یا ۵۰۰هزار تومان باید قانع باشی 

البته ضررم هست هرچی یادگیری و دانشت بالا تر باشه ضررت کمتره

طلای اب شده رو کجا خرید و فروش میکنین یعنی؟ده میلیون یعنی؟؟با چقدر سرمایه اولیه؟

تو این روزا که بازار هیجانی سایت تعطیله اگه نه که باورت نمیشه با همی ۲۵۰۰ میشد ۵۰ میلیون به راحتی سود کرد😥😥

تو این روزا که بازار هیجانی سایت تعطیله اگه نه که باورت نمیشه با همی ۲۵۰۰ میشد ۵۰ میلیون به راحتی سو ...

آموزش تحلیل تکنیکال لازم داره؟

برای آموزش صفر تا صدش چه دوره آیی رو ببینم؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز