2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چه شغلایی زدی ک ورشکست شدی و علت ورشکستگیت چی بوده دوسدارم برا خودم تجربه کسب کنم چون ...

مغازه لوازم موبایل و تعمیرات موبایل.

چون هزینه ها خیلی بالاست. به علاوه ایککه فروشمون نسبت به هزینه ها خیلی پایینه

چیه؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدین

والا قبلا یه موسسه بوده که دوهزار نفر براش کامنت میذاشتن بعد طرحش تموم شد الان یت طرح جدید زدع ولی باید بسته بخری بن خواهرم زنگ زدن توضیح دادن

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

مغازه لوازم موبایل و تعمیرات موبایل. چون هزینه ها خیلی بالاست. به علاوه ایککه فروشمون نسبت به هزینه ...

کلا فکرکنم مغازه داری دیگه مثل سابق بصرفه نیست چون هم اجاره ها خیلی بالا رفته و هم قدرت خرید مردم اومده پایین.

مگر بعضی شغلا که خیلی خوب باشن.

اگر میتونی یه آنلاین شاپ راه بنداز.

مثل لوازم آرایشی.لباس.اکسسوری و...

منم شاید بخوام اینکارو بکنم ولی میترسم که موفق نشم🥹

عزیزم اگه دوس داری خودت کار کنی ترید انجام بده من انجام میدم و راضی هستم  سرمایه اولیه هم دوم ...

خیلی علم زیادی میخواد. و اینکه ریسکش بالاست. میترسم یهو همه سرمایه مو ضرر کنم. ممکنه خصوصی ازتون چنتا سوال بپرسم درباره ترید؟

چرا سراغ شغلای دیگه نمیرید؟ 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید