2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب یکدونه که خوبه رو معرفی کنین اگه کانالی می‌شناسین برا دوره آموزشی بفرستین برام...یک دنیا ممنون

این دوره ها همش پولیه 

همه هم رو یک میلیون نشستن 

محمدی ،خانی  خسروی 

هرسه تاشو هم دارم اگه دوس داری 

۴۰۰هزار تومان بهت میدم همرو با پشتیبانی 

اگر هم نه که گفتم بهت 

بازم بیا ایتا تا لینکشونبدم بهت 

Nafas4556 

ترید طلا بازار دو طرفه است؟یعنی همیشه میشه درآمد داشت یا نه دوره آیی؟

من سودام معمولا تو ۵ تا ربع دقیقه بله دو طرفه است شما هم از رشد بازار و هم ریزش بازار سود میکنید 

از ساعت ۱۱صبح تا تا۷شب بازه بازارش خوبیش  این بازار اینکه ساعتش دست خودتونه هروقت دوس داشتی میتونی کار کنی محدودیت 

کلا فکرکنم مغازه داری دیگه مثل سابق بصرفه نیست چون هم اجاره ها خیلی بالا رفته و هم قدرت خرید مردم او ...

ان مث همون انقدر دست زیا شده خیلیا تو نطفه 

ورشکست میشن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

عزیزم اگر بهت پیشنهاد لاینهای ارایشگاهی دادن مثل میکرو، ناخن، مزه، رنگ مو و.... بدون که خاکخوری داره حداقل یکسال، و باید همش از جیب بذاری

و فعالیت حرفه ای تو اینستا داشته باشی

و اگر همه رو رعایت کنی شاید از سال دوم به سود دهی برسی

درنظر داشته باش

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مغازه لوازم موبایل و تعمیرات موبایل. چون هزینه ها خیلی بالاست. به علاوه ایککه فروشمون نسبت به هزینه ...

عه !؛اتفاقا ما تعمیرات موبایل و جانبی داریم ، درآمدش خوبه ! 

درسته جانبی فروش کمه ، اما سود تو تعمیرات هست ! 

البته باید ببینیم شما تو چه منطقه ای از شهرتون بودین !