خانمای گل من تاحالا نرفتم واییییییییییی دوست دارم برم
فقط چندتاسئوال دارم..ازکسایی که تاحالا رفتن..
اونجا میشه حمام کرد؟؟
واینکه من به دلیل یه مشکل جسمی لبام گاهی سفید میشه یه حالت بدی به صورتم میده برای همین همیشه یه رژ کم رنگم میزنم که بقیه هی با تعجب بهم نگاه کنن نکنن.حتی وقتی خودم توخونه تنهام.اینکار اشکالی داره؟؟
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بستگی به مسجد یا مصلایی داره که اعتکاف میکنی بعصی جاها حموم داره ولی نرو حوله ببر بدنت رو پاک کن با آب و حوله. رژ بزن ولی فک نکنم کسی توجه کنه فقط باید دایم الوضو باشی روزه هم باید باشی رژ نره داخل دهنت
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت