2777
2789
عنوان

اعتکاف

987 بازدید | 40 پست

خانمای گل من تاحالا نرفتم واییییییییییی دوست دارم برم

فقط چندتاسئوال دارم..ازکسایی که تاحالا رفتن..

اونجا میشه حمام کرد؟؟

واینکه من به دلیل یه مشکل جسمی لبام گاهی سفید میشه یه حالت بدی به صورتم میده برای همین همیشه یه رژ کم رنگم میزنم که بقیه هی با تعجب بهم نگاه کنن نکنن.حتی وقتی خودم توخونه تنهام.اینکار اشکالی داره؟؟

اعتکاف چی هست ؟ میشه یکی توضیح بده

سه روز میری مسجد.

اونجا روزه میگیری وازمسجد بیرون نمیای.

وبا خدای خودت خلوت میکنی..

کسی باهات کاری نداره همه چی دست خودت مثل ساعت خواب و...

فقط نمازا رو معمولا به جماعت میخونی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه نمیشه

رژ روزه رو باطل میکنه فکر کنم 

خیلی کم بزن نخوریش یه وقت

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چ خوب

هرچی که لازم داری هم باخودت میتونی ببری..

از پتو وبالشت گرفته تا خوراکی و..

جدای بحث مذهبی. گاهی آدم به خلوت نیاز داره..به دور از روزمرگی های همیشگی..حالا چه جایی بهترازمسجد

میری بابت کارایی ک باهات کردن و کارایی ک نکردی گریه میکنی و میگی خدایا غلط کردم ک تو ایران بدنیا اوم ...

😐😐😐😐 چه ربطی داشت

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد😍💚

بستگی به مسجد یا مصلایی داره که اعتکاف میکنی بعصی جاها حموم داره ولی نرو حوله ببر بدنت رو پاک کن با آب و حوله.        رژ بزن ولی فک نکنم کسی توجه کنه فقط باید دایم الوضو باشی روزه هم باید باشی رژ نره داخل دهنت       

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
میری بابت کارایی ک باهات کردن و کارایی ک نکردی گریه میکنی و میگی خدایا غلط کردم ک تو ایران بدنیا اوم ...

اگه دلت ازجایی پره لطفا برو تویه تاپیک دیگه خالیش کن..

مسجد خونه خداست وبه هیچ چیز دیگه ای ربط نداره حالا چه ایران باشه چه یه کشور دیگه..

ازتاپیکم برو بیرون

بستگی به مسجد یا مصلایی داره که اعتکاف میکنی بعصی جاها حموم داره ولی نرو حوله ببر بدنت رو پاک کن با ...

نه خیلی خیلی کم میزنم..

آخه واقعا حالت بدی به صورتم میده ومدام خجالت میکشم..خیلی کم رنگ درحدی که کمی اون سفیدی روازبین ببره

حموم نمیشه بجای رژ چرا بالم لب نمیزنی خیلی بهتره که

خوب مشکلم با سفیدی‌‌...بالم لب که نمیتونه کاریش کنه

گاهی اوقات خوبم ونرمال 

اما گاهی واقعا بدجور میشه.