2821
2789
عنوان

اعتکاف

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 40 پست
حساس شدی طبیعیه بعضیا اینجوری ان دیگه 

آخه واقعا رو چهرم بد تاثیر میزاره.

وچون یه سری از دوستام میان..منو اونجوری ببینن مطمئنم تعجب میکنن

حرف بقیه برام مهم نیست ولی میخوام تواون سه روز چیزی فکرمو درگیر نکنه...وتمرکزم روی عباداتم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه واقعا رو چهرم بد تاثیر میزاره. وچون یه سری از دوستام میان..منو اونجوری ببینن مطمئنم تعجب میکنن ...

عزیزم تینت بزن جذب لب میشه اصلا شبیه رژ نیست کاملا رنگ لب میشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
نه خودم میدونم که دارم🤕

ببین من اولش خیلی ترسیدم..کلی راجب دارو تحقیق کردم ودیدم واقعا بهش نیاز دارم..وعوارض آنچنانی هم نداشت خداروشکر..

به نظرم یه دکتر خوب پیدا کن وبرو پیشش

فقط قبلش میگم دکتر خووووووب 

یه دکتر خداشناس..

حمام داره 

دیدم بعضی ها حمام میکردن

ولی من ازش استفاده نکردم

بعدم اونجا که میرفتیم شرایط معتکف ها رو میزد که چی باطل میکنه چی نمیکنه

حالا نمیدونم بازم ایجور باشه یا نه

خانه شماره 12 میدان گریمولد

عزیزم❤

پیشاپیش قبول باشه و برا ما هم دعا کن🌸

حمام دارن عموم مساجدی که اعتکاف دارن ولی خب به نسبت جمعیت،شرایط سخته برای حمام رفتن،بخصوص اگه توی مصلی یا مسجدجامع شهرت معتکف میشی که احکام اعتکاف رو باید دقیق انجام بدی. میدونی که معتکف نمیتونه توقف غیرضروری خارج از مسجد داشته باشه.

رژ هم میتونی ببری اگه به لحاظ احکام اعتکاف مشکلی نداره. ولی برای روزه داری سخته،بعد شستنش موقع وضو وقتی روزه ای هم خیلی سخته.همون سفیدی لبت هم توجه کسی رو فک نمیکنم جلب کنه،چون من خیلیها رو دیدم که اینطوری میشن از جمله همسرم که آقاست،موقع روزه داری لباش سفید میشه.

عزیزم، از ته قلبم دعا میکنم اعتکاف قلبت رو آرام و سبک کنه و اون چیزی که خداجون به بهترین ها میده رو بهت بدن.🌸🌸🌸

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

2823
2791
2779
2792