2821
2789
عنوان

اعتکاف

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 40 پست
نه خیلی خیلی کم میزنم.. آخه واقعا حالت بدی به صورتم میده ومدام خجالت میکشم..خیلی کم رنگ درحدی که کم ...

فک نکنم مشکلی باشه 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مشکلم با سفیدی‌‌...بالم لب که نمیتونه کاریش کنه گاهی اوقات خوبم ونرمال  اما گاهی واقعا بد ...

منم بی رنگ بودم یه کدت بعد مسواک میکشیدمش رو لبام پوسته مینداخت بعدش بالم میردم الان رنگ داره قشنگ

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
سه روز میری مسجد. اونجا روزه میگیری وازمسجد بیرون نمیای. وبا خدای خودت خلوت میکنی.. کسی باهات کار ...

از چه ساعتی تا چه ساعتی اونجایی ؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
ببخشین سوال بی ربط میپرسم، شما در چه زمینه ای وسواس فکری داشتین؟

توی همه چی.. وهمه جا

سرکار _خونه_بیرون.

باکوچکترین چیزی قهر میکردم.

مسائل کوچیک رو توی ذهنم بزرگ میکردم.

ازهر حرکت ویا رفتاری دنبال یه منظور بد بودم..چرا دیر جواب پیامم روداد..چرا فلانی باهام خشک رفتار کرد..چرا براش هدیه بردم ازم سرد تشکر کرد

مثلا میگفتم به خواهر شوهرم زنگ زدم جواب نداد چرا دیگه پیام نداد چیکارش داشتم؟؟؟

خلاص حساسیت بی مورد روی همه چی

و سوال دوم اینکه الان کاملا خوب شدین؟

من الان چندماه که میخورم..

ووقتی میخورم واقعا همه چی عوض شده.. 

باخودم میگم سرچه چیزای بیخودی الکی قهر وگریه میکردم.

دکتر گفت فعلا بخورم

از قبل از نماز صبح روز اول باید بری برای اتمامش هم فکر کنم بعداز اذان مغرب روز سوم

ممنون🤍

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
منم بی رنگ بودم یه کدت بعد مسواک میکشیدمش رو لبام پوسته مینداخت بعدش بالم میردم الان رنگ داره قشنگ

چه خوب..

حالا دوتاش رو میبرم ببینم چه میشه..

کاش میشد ماسک بزنم😄

چه خوب.. حالا دوتاش رو میبرم ببینم چه میشه.. کاش میشد ماسک بزنم😄

حساس شدی طبیعیه بعضیا اینجوری ان دیگه 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
2790
2823
2791
2779
2792