2777
2789
عنوان

خرید عروسی

305 بازدید | 34 پست

بچه ها خانواده همسرم عید نوروز پارسال برام کیف و کفش و دوتا مانتو گرفتن و روسری و شلوار و اینا بعد الان برای خرید عروسی دیگه نباید بگیرن؟؟ و اینکه مامانم برای خرید عقد که با مادر شوهرم رفته بودیم لوازم آرایشی کم و بی کیفیت از دست فروش برام گرفت که بعدا دیدم فاسدن و خیلی ناراحتم و وقتی بهش میگم میگه آخه من فکر کردم برای خرید عروسی دوباره میخرن و خواستم مراعات کنم ولی از چند نفر شنیدم لوازم آرایشی همون یه بار بوده و دیگه نمیخرن منم روی لوازم آرایشی حساسممم🙁 حالا به نظر شما خریدای عروسی چیه مامانمم فعلا برای شوهرم لباس و حوله گرفته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انقدر به این چیزای ساده اهمیت نده

یکم به چیزای مهم تر فکر کن

مادرتون هم اشتباه کرده 

هیچ وقت با خریدن چیز اشغال نمیشه  اسم مراعات گذاشت روش 

مادرت به طور مثال 2 اون اونجا خرید کرده به دلیل اینکه بعدن5تومن برات خرید کنن و اون 2تومن رو بندازی اشغالی که در مجموع میشه 7 تومن

بهتر نبود همون اول 5 تومن خرید میکرد 

هم اسمش میشد یه بار خرید کردن 

هم میفهمیدن چیز اشغال برای صورتت استفاده نمیکنی

مگه هنوزم این چیزا مده

خودت لوازم ارایش نداری؟ پولاتونو حروم نکنید زندگیا سخت شده چیزای باارزش بخرید

پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک

بستگی داره ب رسمتون

ما برا زنداییم لباسو اینارو دوبار گرفتیم سر عقد و سر عروسی ولی لوازم ارایشی یبار گرفتیم سر عروسی البته برند درست و حسابی

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

باز برای شما یه بار خرید کردن من برای خرید عروسیم نه لوازم آرایش برام گرفتن نه کیف و کفش نه لباس هیچی نخریدن برام ولی مادر من برای همسر من همه چیز خرید جالب من الان ۸ ساله عروسی کردم و باورت نمی‌شه بگم بهترین لباسو می‌پوشم بهترین کیف و کفشو می‌گیرم بهترین لوازم آرایش استفاده می‌کنم ولی همیشه وقتی یه نفر می‌خواد عروسی بکنه و من می‌شنوم بردم براش خرید عروسی کردن ناخودآگاه دلم می‌گیره انگاری حسرت اون روزا اصلاً نمی‌خواد از دلم پاک بشه یه جورایی تو دلم عقده شده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
مگه هنوزم این چیزا مده خودت لوازم ارایش نداری؟ پولاتونو حروم نکنید زندگیا سخت شده چیزای باارزش بخری ...

آره به خدا کردم انقدر خوش بخت هستن که این چیزای بیخود شده دغدغه

خودش رفت بیرون هر چی میخواد بخره دیگه

حالا حتما مادرشوهر باید بخره

من تهران همسرم اینا گلستان 

از یه تهران نشین بعیده فکر کنه لوازم آرایش و لباس رو باید یه بار بخره

دختر خوب وسایل مصرفی رو هر وقت لازم داشتی تو زندگی میخری چه اجباری هست حتما واسه عروسی انبار کنی

انقدر به این چیزای ساده اهمیت نده یکم به چیزای مهم تر فکر کن مادرتون هم اشتباه کرده  هیچ وقت ...

مادرم میگه اشتباه کردم . ولی نمیدونست که فاسدن خیلیم کم برام خرید کرد 

ذهنتو مشغول نکن عزیزم 

دیگه سعی می‌کنم بهش فکر نکنم ولی خب یه وقتایی که یادم میاد خیلی ذهنمو درگیر می‌کنه خیلی ناراحتم می‌کنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
از یه تهران نشین بعیده فکر کنه لوازم آرایش و لباس رو باید یه بار بخره دختر خوب وسایل مصرفی رو هر وق ...

تو همه جای دنیا خرید کردن چیزای مصرفی به چیز عادیه 

آره والا درست میگید، بره خودش بخره دیگه 

دنبال دعوا میگرده