2777
2789
عنوان

خرید عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 34 پست
اشکال نداره عزیزم از هرجایی شروع کنی و همونجوری که هستی رفتار کنی و حتی اگاهیتم بالاتر ببری که رفتار ...

قربون شما ممنون که انقدر با محبتین ❤ فقط یه سوال میپرسم لطف میکنید جواب بدین . من همه جا میشنوم که میگن نباید با خانواده همسر صمیمی شد ولی متاسفانه من نمیدونستم و الان پدر شوهرم زیادی با من صمیمی شده و من خیلی اذیتم واقعا و قراره ما بریم طبقه پایین اونا زندگی کنیم به نظرتون چیکار کنم ؟ چندبار جدی شدم و صحبتمو کم کردم و دور شدم و خیلی ناراحت شد و چون بیماری قلبیم داره زود دلش میشکنه میخوام یه جوری باشه نه من اذیت بشم نه ایشون ناراحت بشه ولی نمیدونم چطوری 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربون شما ممنون که انقدر با محبتین ❤ فقط یه سوال میپرسم لطف میکنید جواب بدین . من همه جا میشنوم که م ...

فدات عزیزم❤️

پدرشوهر اشکالی نداره، معمولا پدرشوهرا عروس رو مثل دختر خودش میدونه و خیلی دوسش دارن، اگه برای شما هم همینطوره و اخلاق خوبی داره ایرادی نداره، حالا یذره کمترش کن ولی جوری نباشه که ناراحت بشه

البته حواستم باشه یوقت حسادت مادرشوهرت برانگیخته نشه که مثلا به پدره توجه داری ولی به ایشون نه

اگه مجبوری بری خونشون زندگی کنی طوری نیس ولی از همون اولش عادتشون نده که مثلا هرروز همدیگه رو ببینید، هفته ای دو سه بار کافیه، خیلی هم غذا براشون نبر یا کاری انجام بدی، یا حتی بری خونشون ظرف بشوری کاراشونو بکنی اینا اصلااا، اگه شامی چیزی اونجا بودی برا سفره اینا کمک کن، یا چای بریز، همیشه شان خودتو حفظ کن ، کلفت گونه و دم دستی رفتار نکن عزیزم

بازم میگم هرجوری از اول رفتار کنی همونجوری جا انداختی و کار خودت راحت تره، یاد بگیر نه بگی، با سیاست باشی و کاراتو پیش ببری

اگه هروقتم سوالی داشتی ازم بپرس عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم، البته اگه راهنمایی هام رو مفید میدونی😅❤️❤️

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
فدات عزیزم❤️ پدرشوهر اشکالی نداره، معمولا پدرشوهرا عروس رو مثل دختر خودش میدونه و خیلی دوسش دارن، ا ...

ممنونم قشنگم ❤❤ آخه میدونی یه مشکلی که دارم اینه که پدر شوهرم زیادی با من صمیمیه و شوخیایی که میکنه اصلا قشنگ نیست . و من زیاد خوشم نمیاد راستش همشم  با من دست به گردن میکرد یا میومد سرشو روی پام میزاشت و می خوابید که خوشم نمیومد و بهشم گفتم خوشم نمیاد ولی باز تکرار میکرد یا فکر میکرد تمام کارای خونشونو من باید انجام بدم 

ممنونم قشنگم ❤❤ آخه میدونی یه مشکلی که دارم اینه که پدر شوهرم زیادی با من صمیمیه و شوخیایی که میکنه ...

نه عزیزم این چیزا که میگی به نظرم درست نیست، هروقت میخواد اینکارارو انجام بده زودترش ادم متوجه میشه، مثلا بلندشو برو اشپزخونه، بگو برم اب بخورم، یا بگو انگار شوهرم صدام کرد ، کلا یجوری موقعیتو عوض کن از زیرش در بری

اشکالی نداره اگه بدش بیاد، متوجه میشه خوشت نمیاد و کم کم عادت میکنه اینجور شوخی ها رو انجام نده

ولی مستقیم نگو که فکرکنه ناز میکنی یا هرچی دیگه

کلا هم رسمی باش، اشکالی نداره تا الان هرجوری بودی از این به بعد هرجور باشی کم کم عادت میکنن و دیگه جا میوفته

نه اصلا کارای خونشون انجام نده، نه وظیفه ای داری نه درسته که انجام بدی، بزار بگن عروسمون دست به سیاه و سفید نمیزنه ولی دم دستی و کلفتشون نباش اینجوری ارزشت بیشتره، در حد خیلی کم وقتی خونشون مهمونی کمک کن 

میگم همیشه جوری رفتار کن که ارزش و احترامت حفظ بشه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...