2777
2789
عنوان

خرید عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 34 پست
باز برای شما یه بار خرید کردن من برای خرید عروسیم نه لوازم آرایش برام گرفتن نه کیف و کفش نه لباس هیچ ...

الهی عزیزدلم شرمنده اگه باعث ناراحتیتون شدم به جاش من یه عمر قراره از چیزای خوب محروم باشم توی زندگیم چون همسرم حقوقش کمه و همشم قسط و وام داره و میگه نمیتونم فعلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزدلم شرمنده اگه باعث ناراحتیتون شدم به جاش من یه عمر قراره از چیزای خوب محروم باشم توی زندگی ...

ببین می‌گذره همیشه دری روی یه پاشنه نمی‌چرخه به قول قدیمیا وقتی یه سیبو می‌ندازی هوا ۱۰۰ تا چرخ می‌خوره تا میاد پایین منم یه زمانی که خونه می‌خواستم بگیرم خیلی سختی مالی کشیدم اون زمان هم خودم هم همسرم هر دو دانشجو بودیم کلی چک و قرض و بدهی بابت خونه داشتیم ولی گذشت خدا را شکر مطمئن باش بعد از هر سختی یه گشایشی هستش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
آره به خدا کردم انقدر خوش بخت هستن که این چیزای بیخود شده دغدغه خودش رفت بیرون هر چی میخواد بخره دی ...

عزیزم من واقعا اینطوری که شما فکر میکنید نیستم اگه میگم چون ناراحتم و همسرمم هیچوقت چیزایی که میخواستمو نداشته و نداره حتی من به خاطر اینکه پول نداشتیم بریم خوراکی بخریم و یه کافه هم بریم حتی رژیم حذف قند مصنوعی گرفتم تا دلش نشکنه و ناراحت نشه این یه موردم چون واقعا دلم میخواست گفتم وگرنه برام اونقدرام اهمیتی نداره گل ❤

از یه تهران نشین بعیده فکر کنه لوازم آرایش و لباس رو باید یه بار بخره دختر خوب وسایل مصرفی رو هر وق ...

خرید عروسی یه باره . همسرمم مشکل مالی داره حالا حالاها نمیتونه برام چیزی بخره 

تو همه جای دنیا خرید کردن چیزای مصرفی به چیز عادیه  آره والا درست میگید، بره خودش بخره د ...

من مشکلی ندارم فقط سوال پرسیدم گلم . منم واقعا برام مهم نیست فقط یکم ناراحت شدم چون همسرمم برام نمیگیره . 

مادرم میگه اشتباه کردم . ولی نمیدونست که فاسدن خیلیم کم برام خرید کرد 

اصلا چه لزومی داره بدون تو برن خرید؟؟

مگه مامانت میخواد استفاده کنه که نظر میده یا میگه طوری نیس یا هرچی 

چقد مامانت شدیدا مهرطلبه و یه نه نمیتونه بگه

چقد سطح خودتون میارید پایین عزیزم

مامانت میگفت ما تاحالا از دست فروش چیزی مصرفی نخریدیم به پوستمون هرچیو نمیزنیم

یذره خودتون بالا ببرید به هرچیزی راضی نشید

خودتم یاد بگیر مهرطلب نباشی و خواسته ی خودت رو اولویت قرار بدی تا پس فردا هی سواری ندی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
اصلا چه لزومی داره بدون تو برن خرید؟؟ مگه مامانت میخواد استفاده کنه که نظر میده یا میگه طوری نیس یا ...

با من بودن ولی انقدر تو خرید عجله داشتن که نظر منو برای این چیزا اصلا نمیپرسیدن😕 الانم مامانم پشیمونه ولی چه فایده 

عزیزم من واقعا اینطوری که شما فکر میکنید نیستم اگه میگم چون ناراحتم و همسرمم هیچوقت چیزایی که میخواس ...

عزیزم بخاطر هیچکس خودتو تغییر نده بخوای محبت جلب کنی، همونی که هستی باش، بزار شوهرت بیشتر تلاش کنه، خودتم اگه میتونی شاغل شو درامد داشته باش

خرید عقد واقعا چیز مهمی نیس منم نداشتم و خود مادرشوهرم یه سری چیز جمع کرده بود داد بهم منم هیچوقت استفاده نکردم، چون نه به سلیقه م بود نه چیز خوبی بود

ولی نزار ارزشت بیاد پایین، برات نخرن خیلی سنگین تره تا اینکه یه مشت اشغال بخرن وسطح تو رو اینجوری ببینن

برا خودت پرستیژ داشته باش

با من بودن ولی انقدر تو خرید عجله داشتن که نظر منو برای این چیزا اصلا نمیپرسیدن😕 الانم مامانم پشیمو ...

خب به شوهرت یا به مادرشوهرت میگفتی چقدر عجله دارید و سر حوصله خرید میکنیم، نه من فرار میکنم نه تو

اصلا پولی که مادرشوهرت درنظر گرفته رو بده به خودتون دوتا هرچی استفاده میکنی خرید کنید، حتی میتونی اینترنتی قیمت مناسب بخری

به شوهرت اینارو بگو، تازه خوشحالم میشه که به نفعش داری کار میکنی

بگو نمیخوام عجله ای پولی که در نظر گرفتید حیف و میل بشه و اونام که از دست فروش بود خراب و فاسد بود، عجله ای باشه اینجوری باشه

بگو من درک میکنم فعلا شرایط خرید مناسب نیست ولی همینی که داریم انجام میدیم بزار اصولی و خیر ببینی باشه و نخوایم کاری رو فقط برا اینکه از سرمون باز کنیم انجام داده باشیم

بگو بعدا وضعمون خوب میشه همه کار برا هم میکنیم

رفتارتو تغییر نده که مثل اون بشی، شرایط رو بسنج و صحبت کن ولی پرستیژ خودتو همیشه حفظ کن

از الان هرجوری برخورد کنی عادتش میدی، بعدا تغییر دادن رفتارت سخته و میگه تو که این مدلی نبودی

عزیزم بخاطر هیچکس خودتو تغییر نده بخوای محبت جلب کنی، همونی که هستی باش، بزار شوهرت بیشتر تلاش کنه، ...

عزیزم کاملا با شما موافقم و متاسفانه خودمو خیلی پایین آوردم تو این مدت و اجازه هر بی احترامی و دخالت و ... دادم و فکر میکنن من باید همیشه قانع باشم در صورتی که من فقط به خاطر عشق همسرم کوتاه اومدم ولی انشاالله خودمم شاغل میشم و یه تغییری ایجاد میکنم . ممنونم از شما پیامتون خیلی وایب مثبتی داشت ❤❤❤

عزیزم کاملا با شما موافقم و متاسفانه خودمو خیلی پایین آوردم تو این مدت و اجازه هر بی احترامی و دخالت ...

اشکال نداره عزیزم از هرجایی شروع کنی و همونجوری که هستی رفتار کنی و حتی اگاهیتم بالاتر ببری که رفتار بهتری داشته باشی برد کردی

گذشته رو فراموش کن و از الان زندگیتو بساز

عشقتون سر جای خودش ولی منطق و رفتار و مشکلات زندگی هم سرجای خودشه، هیچوقت از یه چیزی بخاطر چیزی دیگه نگذر

منظورم این نیس برا چیزای بیخود پافشاری کنی، کلا منظورم اینه منطقی عمل کنی که نه سیخ بسوزه نه کباب

من خودم اوایل ازدواجم خیلی بلد نبودم ولی سطح خودمو پایین نمیاوردم، گذشت و الان دو سه ساله اونجوری که خودم میخوام زندگی میکنم و راضی تر از همیشه هستم، به حرف و کارای بقیه هم اهمیت نمیدم، منظورم اینه هروقت که به خودت اومدی برد کردی، هرچی زودتر هم بهتر

امیدوارم همیشه خوشحال و سلامت باشی عزیزم و بهترین تصمیم ها رو بگیری❤️❤️