2777
2789
عنوان

کسی ایفون داره؟ هلپ می

967 بازدید | 38 پست

خانوما بدون اپل ایدی میشه با ایفون کار کرد؟؟

اپل ایدی خطر نداره؟

ایکود و اینا چیه؟چطوری ایفون قفل میشه و دیگه نمیشه استفاده کرد؟؟

میخوام ایفون بخرم ولی میترسم دردسرش زیاد باشه یکی روشنم کنه🥺

لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید

فقط سامسونگ

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنگ میکنه:(

ن عالیههه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تو شارژ استفاده نکن

چه خطری؟

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

بدون اپل ایدی نمیتونی چیزی نصب کنی و اینا 

ایکلود هم مثل حافظه هست از عکسات اینا میتونی پشتیبان گیری کنی پاک کنی هم میره اونجا 

دردسر نداره یاد میگیری کم کم

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️
نه مشکلی نداره بدون اپل ایدی نمیشه

اون چیزه که میگن گوشی قفل میشه برای همیشه،چی هست؟؟؟

بعد تا چنذسال میشه روش حساب کرد؟

بدون اپل ایدی نمیتونی چیزی نصب کنی و اینا  ایکلود هم مثل حافظه هست از عکسات اینا میتونی پشت ...

شما داری؟؟؟

میشه مدلتو بگی اگه میشه؟

بعد تا چنذسال میشه روش حساب کرد؟

اون چیزه که میگن قفل میکنه دیگه هیچوقت باز نمیشه چیه؟لاک شدن میگن بهش؟