pishijo مدیر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 عنوان کسی ایفون داره؟ هلپ می | مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 38 پست خانوما بدون اپل ایدی میشه با ایفون کار کرد؟؟اپل ایدی خطر نداره؟ایکود و اینا چیه؟چطوری ایفون قفل میشه و دیگه نمیشه استفاده کرد؟؟میخوام ایفون بخرم ولی میترسم دردسرش زیاد باشه یکی روشنم کنه🥺 لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید 1402/10/26 | 17:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pishijo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 چه خطری؟ ایکلود یه فضای ذخیره سازی هست که تا ۵ گیگ رایگان بهت میده بدون اپل ایدی هم نمیشه کار کرد چ ... بعد میگم چندسال میشه روش حساب کرد؟میخوام تا پنج سال حداقل گوشی نگیرم بنظرت کشش داره؟اون جریان لاک شدن چیه؟میگن خود ب خود یهو لاک میشه چیچی هست لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
kiaannaa عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 5951 ولی شارژ ایفون زودتر خالی میشه و دیر تر پر میشه نسبت ب بقیه موبایل ها اگه دیدی دیر شارژ میشه تعجب نکن “کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖
pishijo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 مال منو دزد برد درعرض 2 دقیقه پیدا شد.. برگام🤭چطوووری؟ لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
رز_بنفش_موقت عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10588 بعد میگم چندسال میشه روش حساب کرد؟ میخوام تا پنج سال حداقل گوشی نگیرم بنظرت کشش داره؟ اون جریان ... وا کی کفته خود به خوداگر دزدیده بشه لاک میشه کرد که دزد استفاده نکنه ازشتا ۱۰ سال هم کشش داره سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
pishijo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 ولی شارژ ایفون زودتر خالی میشه و دیر تر پر میشه نسبت ب بقیه موبایل ها اگه دیدی دیر شارژ میشه ... نه با اونش مشکل ندارمفقظ میترسم دنگ و فنگ داشته باشهمثلا شما چطوری دانلود میکنی؟پولیه؟ یا رایگان نصب میکنی؟ لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
سیبزمینی_سرخ_کرده عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1957 میکن قفل میشه نمیشه باهاش کار کرد دیگه هیچوقت نمیدونم جریانش چیه دارم میپرسم نه رمزشو داری دیگ میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
pishijo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 وا کی کفته خود به خود اگر دزدیده بشه لاک میشه کرد که دزد استفاده نکنه ازش تا ۱۰ سال هم کشش داره چطوری تشخیص میده که دزد زدتش؟خودم باید تنظیمش کنم یا چی؟؟منظورم باتریشه..ینی باتریش جواب میده تا چنذسال؟من از یه موبایلی پرسیدم گف دوسال😐😐😐 لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21295 برگام🤭 چطوووری؟ خود ایفون نمیدونم چی داره..بابام رفت پیش دوستش درعرض دودقیقه مکانشو پیدا کردن الان دیگه فروختم یکی دیگه گرفتم از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
pishijo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 نه رمزشو داری دیگ نه میگف کلااا لاک میشه برای همیشه..منم نمیدونم چیه دقیقا اون لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
رز_بنفش_موقت عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10588 چطوری تشخیص میده که دزد زدتش؟ خودم باید تنظیمش کنم یا چی؟؟ منظورم باتریشه..ینی باتریش جواب میده ... باتریش که قابل تعویضه مشکلی ندارهبله خودت با یه دستگاه دیگه یا لپتاپ وارد اپل ایدی میشی و گزینه دزدیده شده میزنی سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
kiaannaa عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 5951 نه با اونش مشکل ندارم فقظ میترسم دنگ و فنگ داشته باشه مثلا شما چطوری دانلود میکنی؟ پولیه؟ یا رایگ ... پولی نیستش برنامه های ایرانی ایتا روبیکا نصب نمیشه فقط تو وب و از اپ استور برنامه ها رو دانلود میکنیم اونجا به پسورد اپل ایدیت نیازه واسه نصب هر برنامه نیازه “کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖
pishijo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 خود ایفون نمیدونم چی داره.. بابام رفت پیش دوستش درعرض دودقیقه مکانشو پیدا کردن الان دیگه فروختم یکی ... مدلش چی بود؟؟؟رایکان نصب میکنی برنامه هاتو یا پولی؟ لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
رز_بنفش_موقت عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10588 خود ایفون نمیدونم چی داره.. بابام رفت پیش دوستش درعرض دودقیقه مکانشو پیدا کردن الان دیگه فروختم یکی ... Find my سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
pishijo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1210 پولی نیستش برنامه های ایرانی ایتا روبیکا نصب نمیشه فقط تو وب و از اپ استور برنامه ها ر ... اگ کسی تازه ایفون بخره چطوری این چیزارو انجام بده؟واضحه یا باید ببرم پیش موبایلی چیزی؟؟ لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21295 مدلش چی بود؟؟؟ رایکان نصب میکنی برنامه هاتو یا پولی؟ 13 پرو الان عوض کردمبرنامه های ایرانی وب کار میکنم یدونه فیل.تر انداختم از بیرون... از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد