2777
2789
عنوان

کیا حساس وشکاکن چطور بیخیال شدید؟

97 بازدید | 15 پست

من حساسیت وشکاکیتم از خطاکردنای شوهرم استارت خورد

وتامرز طلاق رفتیم و خودشم هربار به غلط کردن و التماس میفتاد وخلاصه بخاطر پسرم و حرفای مشاورکه میگفت شوهرت تنوع طلب نیس من مردارو راحت تشخیص میدم وفقط بخاطر خلع درونیش خطاکرده وخیلیم دوست داره وعاشق زندگیشه یه فرصت نهایی بهش بده البته تصمیم وگفت خودت بگیر منم تصمیم گرفتم فرصت بدم

فعلا۷ ماهیه پشیمونم نکرده گوشیشو میده من بزارم شارژ یا میده دست پسرم بازی کنه وخودش میره میخوابه منم تحت نظر دارمش از پرینت گرفته تا ضبط صدا حتی پرینت از کدملی گرفتم ک چندتا خط داره وموردی ندیدم فقط خیلی حساس شدم تاببینم مشتری خانم زنگ زده بهم میریزم مثلا شوهرم ویزیتوره و برایکی ک خونشون توبازاره هر ۱۰ روز یه هفته یبار اونا سفارش میدن ومیبره براشون شوهرم تو شرکت کیک وآبمیوه واینا کارمیکنه

خلاصه یباربهش زنگ زدم دیدم داره بایه پیرمرد حرف میزنه پرسیدم کیه خودشم واسم تعریف کرد ک این خانم توفلان افق کارمیکرد الانم ک درومده سفارش میده من میارم دم درشون و کلا با پدرشم سلام علیک داره دیشبم مکالمشو ک گوش دادم همش اجی اجی به خانمه میگفت وبهش گفت اجی فلان محصول واوردیم اگ میخوای برات بیارم اونم گفت اره میخوایم وشوهرم گفت چندتا میخوای واونم تعداد داده وشوهرم برد و یه مکالمه کاری بوده ولی کلی بهم ریختم و سر ریزترین چیزا حساس شدم وگیرمیدم نمیدونم چطور به بیخیالی بزنم؟؟؟

اونم داره همش تحمل میکنه هرچی تذکر میدم ک میگم درغیاب من با جنس مخالف سنگین رفتار کن شوخی بیجا نکن اونم همش میگه چشم زندگیم بیچاره الان تو جاده ۳ ساعته ماشین کارش خراب شده ومن تواین موقعیت زنگ زدم بهش میگم بامشتری خانم حرف میزنی صداتو نازک نکن اونم همش میگف چشم چشم 

دیشبم بازم سر یچی دیگه بازم همین حرفارو بهش زدم واونم گفت خیالت راحت من آدم سابق نیستم وتغییر کردم من نمیام کاری کنم ک زندگیمون بجا پیشرفت پسرفت کنه

اما بازم آروم وقرار ندارم دیروز با فشار ۶ راهی بیمارستان شدم و ۲ تا سرم زدم تا تونستم راه بیفتم الانم هنوز بدنم بیحاله فقط دارم خودمو مریض میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا میگه اجی...فامیلیه طرف بگه

نمیدونم کلا تیکه زبونشه بعضی وقتا بجا فامیلی میگه اجی

حتی به نزدیکای خودش یا فامیلای خودم موقع صحبت الانم همین احتمال و میدم شاید چون از خیلی وقته این خانم و میشناسه و تقریبا راحت تره باشون نمیدونم ولی حرفی جز کار ردوبدل نشد

یعنی اجی گفتنش بده؟

اونم داره همش تحمل میکنه هرچی تذکر میدم ک میگم درغیاب من با جنس مخالف سنگین رفتار کن شوخی بیجا نکن ا ...

خستش کنی باید فاتحه ی زندگیتو بخونی و داری این کارو میکنی برو دکتر یه مدت آرام بخش مصرف کن اینو بدون همیشه و همه جا تو پیشش نیستی که کنترلش کنی هر کاری بخواد میتونه بکنه بدار تعهدش از روی دوست داشتن باشه

چند سالته؟

نمیدونم کلا تیکه زبونشه بعضی وقتا بجا فامیلی میگه اجی حتی به نزدیکای خودش یا فامیلای خودم موقع صحبت ...

من شکاک نیستم.ولی خوشم نمیاد.مگه شما ب ی آقا ک مثلا همکارت باشه میگی داداشی داداش....این اجی گفتنه از پایه غلطه.صمیمیت الکی میاره....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
خستش کنی باید فاتحه ی زندگیتو بخونی و داری این کارو میکنی برو دکتر یه مدت آرام بخش مصرف کن اینو بدون ...

23سالمه

همین فکرو دارم برم دکتر اعصاب ولی میترسم بدترم کنه

بنظرت اجی گفتن شوهرم به این خانمه اشتباهه؟

اونم داره همش تحمل میکنه هرچی تذکر میدم ک میگم درغیاب من با جنس مخالف سنگین رفتار کن شوخی بیجا نکن ا ...

بیخیال .آدم اگه ذاتش خوب باشه...کاری نمیکنه.اگه هم کرم داشته باشه....دست و پاشم ببندی کار خودشو می‌کنه.خودتو عذاب نده.....بیخیال باش.حالا فکر میکنه چ تحفه ایه

بیخیال .آدم اگه ذاتش خوب باشه...کاری نمیکنه.اگه هم کرم داشته باشه....دست و پاشم ببندی کار خودشو می‌ک ...

خب چکارکنم یعنی چک نکنم؟

اخه نمیتونم باآدمی زندگی کنم ک بخواد اشتباه کنه واسه همین میخوام خیالم راحت باشه بتونم زندگیمو کنم 

شوهرمم خوبیای زیادی داره 

امااین مورد داره دیوونم میکنه سرهمه چی شک میکنم وحساسم

23سالمه همین فکرو دارم برم دکتر اعصاب ولی میترسم بدترم کنه بنظرت اجی گفتن شوهرم به این خانمه اشتبا ...

نه اشتباه نیس خودتو مریض کردی حتما برو دکتر  من از تو بد تر بودم شوهرم با جاریم حرف میزد دیوونه میشدم ولی حالا اون داره ازم انتقام اون روزایی که بعش گیر میدادم رو میگیره تو خونه با بچت جای گرم و نرم دسترسی به یخچال و تلویزیون و گوشی و زندگی آزادنه اینا ارزوی خیلی هاست  تو دلت بگو من که اینا رو دارم چی کار دارم بیرون با کی حرف میزنه ولش کن  روی خودت کار کن مردا ارزششو ندارن

خب چکارکنم یعنی چک نکنم؟ اخه نمیتونم باآدمی زندگی کنم ک بخواد اشتباه کنه واسه همین میخوام خیالم راح ...

ن چک نکن...فقط داری خودتو مریض می‌کنی.مگه چی کم داری ک فکر می‌کنی هر لحظه داره بهت خیانت میشه.یا جداشو.یا برو مشاوره.همسرت فراری میشه با این حرکات

ن چک نکن...فقط داری خودتو مریض می‌کنی.مگه چی کم داری ک فکر می‌کنی هر لحظه داره بهت خیانت میشه.یا جدا ...

تنها میتونم برم نتیجه ای میگیرم؟چون میدونم همسرم نمیاد چون وقتشو نداره غروب از سرکاربرمیگرده همون اوایل باهزار بدبختی وقت مشاوره و جور کردم تااون تونست بیاد

هیچی کم ندارم ی دختر سفید چشم درشت و خوشکل ک همین ظاهرم اول شوهرمو مجذوب کرد و ول نکرد تا جواب مثبت و دادیم

اینارو گفتم ک بدونی ظاهری خیلی خیلی خوبم اما داغونم هرلحظه فکرمیکنم داره بهم خیانت میکنه

نه اشتباه نیس خودتو مریض کردی حتما برو دکتر  من از تو بد تر بودم شوهرم با جاریم حرف میزد دیوونه ...

درسته اما آدم بیخیالی نیستم دلم میخواد ته دلم آروم بشه ک شوهرم کاری نمیکنه

تنها میتونم برم نتیجه ای میگیرم؟چون میدونم همسرم نمیاد چون وقتشو نداره غروب از سرکاربرمیگرده همون او ...

خودت برو روانشناس....بخاطر شکاکیت....حتی اگه بهت خیانت هم بشه.نباید افسرده بشی بشکنی....برو خودت قوی کن

خودت برو روانشناس....بخاطر شکاکیت....حتی اگه بهت خیانت هم بشه.نباید افسرده بشی بشکنی....برو خودت قوی ...

کاش میشد ااما خیانت از پا دراورد منو کاش هیچوقت دیگه تجربه نکنم