2777
2789
عنوان

با نمره ۱۷.۵ تجربی میتونم برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3642 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا درسته.این که میگن نمره ۱۳ و ۱۴ مال جاهاییه که ظرفیت تکمیل نمیشه اما رشته ی تجربی اینقدر خواهان ...

اره اصن تجربی شدید سخته ولی من خیلی دوسش دارم و بین تجربی و انسانی وکالت موندم معدلم امسال ۱۸ و نیم که خرداد ببرم بالا ولی ببین اسی خیلیا هفتم هشتم خوب نبودن ولی نهم تونستن برسن اوکی معدلتو ببر بیست 

کتاب جامع خیلی سبز بخر منم امسال خریدم ملاکتم فقط نباید علوم باشه ریاضی هم هست ولی اگه میتونی بسته کمک آموزی پرش بگیر میگن خیلی خوبه

من اگه هر سه سال معادلم ۱۵ شه انسانی میارم؟ 

آره البته الف و ب داره 

ببین تمرکزتو بزار رودرسایی که برا انسانی لازمه بقیشو پاس بشی حله 

برا انسانیت نمیدونم ولی تجربی ریاضی و علوم نمره بالا بگیری بقیشو در حد قبول شدن باشه اوکیه

دختر من که همه علومش ۱۹ یا ۲۰ بود با معدل ۱۹ نتونست بره تجربی  گفتن آزمون غربالگری خراب کرده&n ...

بهتر تجربی آینده نداره.حتی یه رشته ی تاپی مثل فیزیو تراپی که رشته ی چهارم تجربی هست استخدامی نداره اصلا.فقط پرستاری  و تا حدودی هم مامایی استخدام داره که اون هم شرایط روحی خودشو می طلبه.دختر من که اصلا اهل این کارها نیست.

اره اصن تجربی شدید سخته ولی من خیلی دوسش دارم و بین تجربی و انسانی وکالت موندم معدلم امسال ۱۸ و نیم ...

علاوه بر ریاضی و علوم بقیه درسها هم هستن چون معدل بالا میخواد.من دخترم سر و زبون وکالت رو نداره،مشاوره و روانشناسی وحسابداری دانشگاه دولتی و فرهنگیان رو مد نظر داریم بخاطر بازار کارشون

بهتر تجربی آینده نداره.حتی یه رشته ی تاپی مثل فیزیو تراپی که رشته ی چهارم تجربی هست استخدامی نداره ا ...

پرستاری دوست داشت ولی از خون می ترسه 😁

الان رفته طراحی دوخت بعضی وقتا کم میاره میگه عوض میکنم میرم انسانی بهش روحیه میدم باز یکم بهتر میشه

علاوه بر ریاضی و علوم بقیه درسها هم هستن چون معدل بالا میخواد.من دخترم سر و زبون وکالت رو نداره،مشاو ...

بعله درسته ملاک اصلی ولی ریاضی و علوم و اینگلیسیه 

درسته بخاطر اعتماد بنفسه مشاوره هم عالیه روانشناسی مخصوصا خیلی خوبه دختر خاله من داره ارشدشو میگیره ۳۰ سالشه و استادش بعد از پایان تحصیلش تو حوزه خانواده تو مرکز مشاورشون استخدامش می‌کنه اما روانشناسی خوبه خیلی تازه الان اکثرا افسردن برای مدرسه هم مشاوره میبرم که حقوقش هم از مدیر بیشتره مخصوصا اگه دخترتون مشاوره بشه برای شهر های دیگه پول رفت و آمدشان هست😂

پرستاری دوست داشت ولی از خون می ترسه 😁 الان رفته طراحی دوخت بعضی وقتا کم میاره میگه عوض میکنم میرم ...

وای چرا یه دفعه از تجربی به طراحی دوخت اون هم با این معدل خوب؟؟حداقل انسانی یا ریاضی میرفت.

پرستاری خیلی خون و این چیزها نداره مثل مامایی. واحدهای کارورزی و دو سال طرحش فقط سخته بعدش اگه بره فوق بگیره میتونه بره بخش مورد علاقه ش.الان خیلی سخت شده قبولیش ولی صددرصد استخدام وزارت بهداشت میشن 

پرستاری دوست داشت ولی از خون می ترسه 😁 الان رفته طراحی دوخت بعضی وقتا کم میاره میگه عوض میکنم میرم ...

بله طراحی دوختم آینده داره بازم یکی دیگه از دختر خاله ام طراحی دوخته ۲۴ سالشه بهمن درسش تمومه و خب بازار خوبیه آینده داره

تجربیات که پر تو کشور پرستاریم که می‌ترسه وگرنه اگه با مهاجرتش مشکل نداشته باشین مهاجرت پذیر هستش

بعله درسته ملاک اصلی ولی ریاضی و علوم و اینگلیسیه  درسته بخاطر اعتماد بنفسه مشاوره هم عالیه رو ...

یه چیز دیگه اینکه تو دفترچه استخدامی وزارت بهداشت ۱۴۰۲ خیلی روانشناس میگرفتن از خیلی از رشته های تجربی مثل تغذیه،فیزیوتراپی و رادیولوژی بهتره شرایطش.مثلا استان ما روانشناسی سهمیه آزاد ۱۰ تا میگرفت ایثارگران هم که جداست سهمیه شون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792