2777
2789
عنوان

زندگی مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 46 پست
من متاسفانه دختر آروم و درون گرایی هم هستم نمیتونم تو اتاق چندنفره زندگی کنم ، از طرفی هم میگم واسه ...

عزیزم پانسیون تک نفرره  وگه با خورد و خوراک حساب کنی حداقلد۸ تومن میشه

حقوقت اگه ۲۰ تومن 

خوبه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دیر نیست اول تو شهر خودت برو سرکار پول ب حدی دربیار که تهران پانسیون بگیری بعد تهران قبل اینکه ساکن ...

فعلا بهم اجازه نمیدن...میگن واسه آزمون دبیری بشین بخون

مجبورم تا تابستون صبر کنم و بعد هر شغلی که گیرم اومد برم

گرچه واسه همین کار کردن کلی باید بجنگم و دعوا بشم و نفرینم کنن که چه بچه بدی ام!!!

من فقط میخوام واسه زندگیم خودم تصمیم بگیرم

واسه کار کردن

واسه ادامه تحصیل

واسه ازدواج

این چه دیدگاهیه که پدر و مادر تو همه چی واسه آدم تصمیم بگیرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تهران که خوب جا افتاده مخصوصا چون دخترای دانشجو زیاد هستن. من ۵ سال اونجا تنها زندگی کردم خیلی هم را ...

چه عالی که تجربه اش کردین و از پسش براومدین  

شما خونه ی تنها گرفتین یا همخونه داشتین یا رفتین پانسیون؟

فعلا بهم اجازه نمیدن...میگن واسه آزمون دبیری بشین بخون مجبورم تا تابستون صبر کنم و بعد هر شغلی که گ ...

ببین امسال آزمون فراگیر دهم بود تهران عالی جذب کرد حتی نمرات پایین هم قبول شدن ، فراگیر یازدهم هم امسال برگزار شد تنها سالی بود دو آزمون داشتیم برا فراگیر بخون تهران هم انتخاب کن به حدی بزرگ شدی که بتونی مستقل باشی نگران نباش. فقط خوب بخون از الان ،حقوق اینا از معلمی خیلی بهتر 

عزیزم پانسیون تک نفرره  وگه با خورد و خوراک حساب کنی حداقلد۸ تومن میشه حقوقت اگه ۲۰ تومن  ...

محاله به شغل من تازه که سابقه کارم ندارم 20 بدن  

نهایتش10-12 تومن

کار غیرمرتبط با رشته ام هم انجام میدم، شغل غیر تخصصی میشناسین که بالای 15 تومن حقوقش باشه؟

از گرایشات پیراپزشکی ولی پرستاری و اتاق عمل نیست که براش تو شهرستان خوب کار باشه ، تهران و کرج براش ...

وای امسال اتفاقا برا بهداشت جذب داشتن سایت ای استخدام برو تمام آگهی ها هست تو تلگرام عضو شو حیفه بری دبیری که 

منم امسال فراگیر دهم قبول شدم برا یک ارگان دولتی 

حتما قبول میشی 

E estekhdam

محاله به شغل من تازه که سابقه کارم ندارم 20 بدن     نهایتش10-12 تومن کار غیرمرتبط با رشت ...

من عین‌چی گیر کردم، اگه میتونستم خودم ب داد خودم میرسیدم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

تهران زندگی به این سادگیا نیست من و همسرم درامدمون بالاس من ۲ جا کار میکنم همسرم ۳ جا حقوق عالی  ...

راستش دوست داشتم ازدواج کنم ولی پدر و مادرم نذاشتن!!

گفتن با اون پسر ازدواج کنی عاقت میکنیم، در حالی که بنده خدا آدم بدی نبود

من تا همینجاش هم خیلی تحملشون کردم

دختر خوبه همیشه من بودم ولی همیشه این منم بودم که بهم ظلم شد و نادیده گرفته شدم و کوتاهترین دیوار بودم براشون

واقعا به مرحله ای رسیدم که حالم از خوب بودن و مودبی و آرومی خودم به هم میخوره

حالا که بعد از 30 سال فهمیدم خوب بودنم فقط باعث شده که بهم بدی بشه و دارم آروم آروم در مورد خواسته هام و اینکه با من هم با احترام باشن صحبت میکنم شدم دختر یاغی!!!!

خیلی دلم رو شکستن

چندین ساله اینجوره ولی همیشه فکر میکردم با ازدواج یا سرکار رفتن دیگه راحت میشم ، ولی دیدم زهی خیال باطل!!! کار به راحتی گیرنمیاد و برای ازدواج هم اونا سختگیری میکنن

دیگه ناامید شدم برای رهایی از دستشون

چه عالی که تجربه اش کردین و از پسش براومدین     شما خونه ی تنها گرفتین یا همخونه داشتین ی ...

ممنونم عزیزم من از طرف خانواده حمایت مالی داشتم تونستم خونه بگیرم البته خودم کار میکردم ولی برای اجاره کمک میگرفتم. پانسیون هم خوبه من اول رفتم چندتا دیدم مرتب بودن البته چون همون پنج سال پیش دیدم الان یادم نیست ولی تحقیق کنی و محله خوب بگیری خوبه اونم نظم هم داره. 

ببین امسال آزمون فراگیر دهم بود تهران عالی جذب کرد حتی نمرات پایین هم قبول شدن ، فراگیر یازدهم هم ام ...

منم بعدا فهمیدم امتیازم تهران رو میاورد ولی شهر خودمون رد شدم...توکل به خدا اگه اعصابی برام بذارن که بخونم امسال هم امتحان میکنم و تهران رو میزنم

ممنونم عزیزم من از طرف خانواده حمایت مالی داشتم تونستم خونه بگیرم البته خودم کار میکردم ولی برای اجا ...

خوش بحالتون که خانواده حامی داشتین

اگه من ذره ای از جانب خانواده ام محبت میدیدم واقعا به دور شدن فکر نمیکردم ، ولی روحم داره خرد میشه پیششون

نه کمکم میکنن مستقل بشم و نه میذارن اینجا یه زندگی معمولی داشته باشم