gooldenlook مدیر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 عنوان بی عدالتی | مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 55 پست ازنظر خودت بی عدالتی یعنی چی؟؟؟کجادرحقت کوتاهی وظلم شده که فکرمیکنی لایقش نبودی؟؟؟ برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺 1402/10/26 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 به امید اون روز نباش چون هیچوقت قرار نیست اتفاق بیفته عزیزدلم کسایی که دلتو شکستن و قضاوتت کر ... اخ ک این ظلما اگ جواب داشته باشه ......اماااان ازاون روز .... برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
روزگاربدتاکردبامن عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 3398 چرااین فکر میکنی؟ چرا🙄🙄🙄🙄؟ بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
sawiop عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5777 چرااین فکر میکنی؟ خب دارم میبینم تو کشورهای دیگه زندگی چه جوریه دیگه ما حتی از حداقل ترین ها هم توی ایران برخوردار نیستیم اصلا هم ربطی به سطح اقتصادی نداره ها کلا دارم میگم
hhhh8 عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 5555 بی عدالتی یعنی این که شرایط ومعدلت و هوشت از خیلیا بالاتر باشه ولی چون پارتی نداری یکی که هیچ کدوم ا ... واقعا همینه به خدا یا اینکه تو مملکت ما برای ریاضی فیزیک اونقدر شغل نیست که باید
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 دقیقا من ارزوم بود خواننده شم البته من الانم میخونم ولی موزیک ندادم بیرون ایشالا در اینده&nbs ... اگه فکر میکنی جای پیشرفت داری چرامهاجرت نمیکنی؟ برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
sawiop عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5777 اخ ک این ظلما اگ جواب داشته باشه ......اماااان ازاون روز .... جواب نداره خیالت راحت
خانوما عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 3783 مادرم. خیلی حالم بده از دستشبه خدا واگذارش کردمتورو خدا برای آرامشم یه صلوات بفرستید.داغونم
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 چرا🙄🙄🙄🙄؟ اره چرا؟؟؟یعنی اگع ی جای دیگه به دنیامیومدی خوشبخت بودی وهمه چی بروفق مراد...منظورم اینه الان همه چیت اوکی هست فقط مشکلت با کشورته؟؟😅 برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
sawiop عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5777 مادرم. خیلی حالم بده از دستش به خدا واگذارش کردم تورو خدا برای آرامشم یه صلوات بفرستید. داغونم&nb ... چرا عزیزم چی شده
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 جواب نداره خیالت راحت مگ میشه🥺🥺😭😭😭 برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
hhhh8 عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 5555 اگه فکر میکنی جای پیشرفت داری چرامهاجرت نمیکنی؟ اتفاقا تصمیم داریم اموال رو گذاشتیم برای فروش و با وکیل هم تماس گرفتیم
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 مادرم. خیلی حالم بده از دستش به خدا واگذارش کردم تورو خدا برای آرامشم یه صلوات بفرستید. داغونم&nb ... چرا عزیزم؟؟؟؟ برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
روزگاربدتاکردبامن عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 3398 اره چرا؟؟؟یعنی اگع ی جای دیگه به دنیامیومدی خوشبخت بودی وهمه چی بروفق مراد...منظورم اینه الان همه چی ... اصلا زبانم قاصره ....!!!!چی بگم!!!بله مشکل همه ما همینه غیر ازینه؟ بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟