2777
2789
عنوان

بی عدالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 55 پست
به امید اون روز نباش چون هیچوقت قرار نیست اتفاق بیفته عزیزدلم  کسایی که دلتو شکستن و قضاوتت کر ...

اخ ک این ظلما اگ جواب داشته باشه ......اماااان ازاون روز ....

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
چرااین فکر میکنی؟

چرا🙄🙄🙄🙄؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرااین فکر میکنی؟

خب دارم میبینم تو کشورهای دیگه زندگی چه جوریه دیگه 

ما حتی از حداقل ترین ها هم توی ایران برخوردار نیستیم 

اصلا هم ربطی به سطح اقتصادی نداره ها کلا دارم میگم 

بی عدالتی یعنی این که شرایط ومعدلت و هوشت از خیلیا بالاتر باشه ولی چون پارتی نداری یکی که هیچ کدوم ا ...

واقعا همینه به خدا 

یا اینکه تو مملکت ما برای ریاضی فیزیک اونقدر شغل نیست که باید 

دقیقا من ارزوم بود خواننده شم  البته من الانم میخونم ولی موزیک ندادم بیرون ایشالا در اینده&nbs ...

اگه فکر میکنی جای پیشرفت داری چرامهاجرت نمیکنی؟

چرا🙄🙄🙄🙄؟

اره چرا؟؟؟یعنی اگع ی جای دیگه به دنیامیومدی خوشبخت بودی وهمه چی بروفق مراد...منظورم اینه الان همه چیت اوکی هست فقط مشکلت با کشورته؟؟😅

مادرم. خیلی حالم بده از دستش به خدا واگذارش کردم تورو خدا برای آرامشم یه صلوات بفرستید. داغونم&nb ...

چرا عزیزم؟؟؟؟

اره چرا؟؟؟یعنی اگع ی جای دیگه به دنیامیومدی خوشبخت بودی وهمه چی بروفق مراد...منظورم اینه الان همه چی ...

اصلا زبانم قاصره ....!!!!چی بگم!!!

بله مشکل همه ما همینه غیر ازینه؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟