2777
2789
عنوان

بی عدالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 55 پست
ازادی ک‌داریم ....ولی تغذیه واموزش خوب اومدی.....بااین گرونی خداییش مردم اسفالت شدن.حالا ما اوضاعمون ...

بعد شما این چندنفر بی حجاب که توی خیابون میبینی رو بهش میگی آزادی.....اگه آره که من نمیتونم دید خودم با شما رو توی یه خط ببینم و نظرم در مورد آزادی رو بگم .....

گفتم که ربطی به وضع اقتصادی نداره من کیفیت مطلوب واسه حداقل یه زندگی نرمال رو منظورمه مثلا من پولدار ...

قبول دارم عزیزم .....حالا تابستون گذشته ک قطع نکردن برق.خداکنه امسالم قطع نکنن.خدایی بده .من تلویزیونم هرسری میره تعمیر ..... ی سال رفتیم شمال اصلا نفهمیدیم این ویلا چ شکلیه همش برق نبود وتاریک بود

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد شما این چندنفر بی حجاب که توی خیابون میبینی رو بهش میگی آزادی.....اگه آره که من نمیتونم دید خودم ...

نه توبحث حجاب نه کلا گفتم .....نمیدونم شایدم حرفتون درسته وما تومعنی این کلمه تفاوت دیدگاه داریم ....

اما تهران تابستون برق قطع بود و اداره ها ساعت ۲ تعطیل 

اداره ها زودتر تعطیل میشدن وزودترم رفتن سرکار اما قطعی برق نداشتیم ....

شما منظورت از ازادی چیه؟

گفتم که من منظورم از آزادی حجاب نبود اصلا 

آزادی یعنی اینکه بتونیم خودمون راه خودمونو انتخاب کنیم نه صرفا فقط از روی تقلید و اینکه چون خانواده ام اینجور هستن منم بایددددد همینجور باشم 

آزادی یعنی اینکه منم بتونم برم استادیوم برای تماشای فوتبال تیم مورد علاقم ،آزادی یعنی بتونم دینم رو خودم انتخاب کنم ،آزادی یعنی نگاه جنسیتی نباشه و بگن چون تو زنی نمیشه اینکارو کنی.....

آزادی یعنی اینکه چرا حق طلاق باید توی ایران با مرد باشه 

چرا حضانت بچه با پدرش باشه 

چرا واسه اینکه من بتونم برم خارج از کشور باید اجازه همسرم باشه ....ببین خدایی ما توی ایران باید این قوانین رو که به ما تحمیل شده تحمل کنیم آخه چرا به چه دلیلی چون فقط تو ایران به دنیا اومدیم و اینجا زندگی می‌کنیم؟؟؟.؟