2777
2789
عنوان

بی عدالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا زبانم قاصره ....!!!!چی بگم!!! بله مشکل همه ما همینه غیر ازینه؟

والا اگ‌شانس گوه منه ایران بدنیانمیومدم قطعا عراقی سوریه ای غزه ای جایی زاییده میشدم🥴🥴🥴

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
امشب مثل خیلی وقتایی دیگه که دلمو شکوند دوباره شکوند. اینقدر حالم بده که حالت تهوع گرفتم از شدت نار ...

ای بابا....مادرا همیشه میخوان ازنظرخودشون‌درست کنن ولی خراب ترمیکنن....خدابه دلت ارامش بده عزیزم

واقعا همینه به خدا  یا اینکه تو مملکت ما برای ریاضی فیزیک اونقدر شغل نیست که باید

تو همه چی عزیزم 

تو  یه کار اداری داشته باشی وقتی یه پارتی داشته باشی کلی تحویلت میگیرن و منتظر نمیزارنت و کارتو سریع راه میندازن ولی بدون پارتی باشی یا سیستما قطعه یا ساعت نماز و ناهار و وقت اداری تموم شده برو فردا بیا 

تو همه چی پارتی جوابه

اره چرا؟؟؟یعنی اگع ی جای دیگه به دنیامیومدی خوشبخت بودی وهمه چی بروفق مراد...منظورم اینه الان همه چی ...

من منظورم خوشبختی یا بدبختی نبود گفتم توی ایران ما حداقل ها رو هم نداریم منظورم آب و هوای سالم تغذیه سالم ،سیستم آموزش و پرورش نرمال ، آزادی ،حق لباس پوشیدن ،و خیلی از حداقل های دیگه 

کانادا ونکوور میریم  هنوز مرحله ی خیلی ابتدایی چون جالم هست گفتیم بریم کم کم رفیقم میاد بعدش م ...

🥺🥺خوش بگذره موفق باشی💕

تو همه چی عزیزم  تو  یه کار اداری داشته باشی وقتی یه پارتی داشته باشی کلی تحویلت میگیرن و ...

کلا بند پ توهمه چی جوااابه

من منظورم خوشبختی یا بدبختی نبود گفتم توی ایران ما حداقل ها رو هم نداریم منظورم آب و هوای سالم تغذیه ...

ازادی ک‌داریم ....ولی تغذیه واموزش خوب اومدی.....بااین گرونی خداییش مردم اسفالت شدن.حالا ما اوضاعمون خوبه اما انصافا خیلی ازاطرافیان باسیلی سرخ میکنن صورتشونو

بچه ها یسوال دارم .....شمانظرتون نسبت به ادمای باحجاب وچادری چیه ؟؟؟؟من خودم چادری ام ....خب بیرون میرم تواجتماع میرم خیلی از ادمایی ک پوششون متفاوته باهام نسبت به من گارد دارن وقتی سرصحبت باز میکنم و یخشون اب میشه بعدش توانایی اینوداریم ک دوتا رفیق بشیم وباهم خوش بگذرونیم ؟؟؟

چرا اینجوری شدیم واقعا؟؟؟بی حجاب از باحجاب فراریه باحجاب از بی حجاب .....ما ها زنیم ...چرا مقابل هم قرارگرفتیم ؟

ازادی ک‌داریم ....ولی تغذیه واموزش خوب اومدی.....بااین گرونی خداییش مردم اسفالت شدن.حالا ما اوضاعمون ...

گفتم که ربطی به وضع اقتصادی نداره من کیفیت مطلوب واسه حداقل یه زندگی نرمال رو منظورمه مثلا من پولدارم ولی نمیتونم هوای سالم بخرم یا مواد اولیه ارگانیک ،فکر کن چندماه بعد تابستون میشه و برق قطع میکنن ،خب ربطی داره به اینکه پولدار باشی یا نه ؟پس ببین ما همون حداقل ها رو هم نداریم چه برسه به بقیه چیزها .....