۵ ساله ب هر دری زدم نشد چقد دارو امپول ای وی اف کردم ۴ بار انتقال کنسل شد ارزو موند ب دلم ی بار انتقال بدم منفی بشه هم اشکالی نداره ففط ۲ هفته فک کنم مادرم چقد دلم پره حالم بده خدایا کمکم کن
خیلیارو دیدم با مشکل شوهرم طبیعی هم باردار شدن ولی من ک عاشق بچه ام قسمتم نیست انقد دلم گرفته از سون ...
انشااله خدا به دلت نگاه کنه و مادر بشی خودت مشکل نداری؟
❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️
اها پس بخاطر ضخامت نشده انتقال بدی،ببین دکتر اگه ماهر باشه با کم و زیاد استرادیول میتونه کنترل کنه ض ...
میگن استرادیول تخمدانو نابود میکنه برای منم که اصلا تاثیر نداشت
❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️