2777
2789
عنوان

ارزوی بارداری موند تو دلم

1501 بازدید | 83 پست

۵ ساله ب هر دری زدم نشد چقد دارو امپول ای وی اف کردم ۴ بار انتقال کنسل شد ارزو موند ب دلم ی بار انتقال بدم منفی بشه هم اشکالی نداره ففط ۲ هفته فک کنم مادرم چقد دلم پره حالم بده خدایا کمکم کن 

متاسفم عزیزم مشکلت چیه؟

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اول از شوهرم بود  کم تحرکی و مورفولوژی بالا

بعد پارسال  ای وی اف کرذم   ۴ بار رفتم برای انتقال همش ضخامت رحمم میره بالا با داروها این سری هم گفت نچرال باز دارو تحریک تخمدان داد کیست بزرگ زدم😢😢😢

الهی عزیزم،چقد درکت میکنم،منم میگفتم حتی سقط بشه فقط بفهمم بارداری چجوریه،انشالله به زودی مامان میشی

حالا من بعد از سقط هم کم کاری تیرویید گرفتم هم پرولاکتین و کلی درد و مرض که براش هر روز باید قرص بخورم. قبل از بارداری اصلا هیچ مریضی نداشتم. چسبندگی رحم هم گرفتم...

میگم کاش اصلا باردار نمیشدم که بخواد سقط بشه