بچه ها میشه کمکم کنید دیگه کم آوردم ، یه بوی بد مث بوی آشغال مونده هر لحظه از تو خونمون میاد ، یعنی جایی نمونده که چک نکرده باشم ، حتی آشغالا رو هنوز نیم کیلو نشده میبریم بیرون ، ولی این بو آزارم میده ، نگرانم نکنه تو خونمون دعا انداخته باشن ، آخه شنیدم در اون صورت یه بوی بد به مشام میاد ، شما چی فکر میکنید ؟
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سیب زمینی گندیده یا شاید میوه ایی چیزی جایی افتاده کپک زده بو میده شاید موشی جایی مرده بو گند میده شاید بو فاظلابه امممم دیگه چیزی ب ذهنم نمیرسه پنجره هارو باز بزار اسپند دود کن آفتاب که زد فردا درو و پنجره ها و باز بزار
شست باران همه ی کوچه خیابان ها را... پس چرا مانده غمت در دل بارانی من🍂
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم