2777
2789
عنوان

یه بوی بد از خونمون میاد

1134 بازدید | 31 پست

بچه ها میشه کمکم کنید دیگه کم آوردم ، یه بوی بد مث بوی آشغال مونده هر لحظه از تو خونمون میاد ، یعنی جایی نمونده که چک نکرده باشم ، حتی آشغالا رو هنوز نیم کیلو نشده میبریم بیرون ، ولی این بو آزارم میده ، نگرانم نکنه تو خونمون دعا انداخته باشن ، آخه شنیدم در اون صورت یه بوی بد به مشام میاد ، شما چی فکر میکنید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوراخای فاضلاب رو دتول بریز شاید از اونجاست

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بابا بوی نم آب هست ..حالا لوله ها سینک ..چاه نهایت یه جا نم کشیده ..پنجره های خونه رو توری بزن دوهفته باز بزار ..راحت میشی از هرچی بوی موندگی هست

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

شاید موشی مرده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

سیب زمینی گندیده یا شاید میوه ایی چیزی جایی افتاده کپک زده بو میده شاید موشی جایی مرده‌ بو گند میده شاید بو فاظلابه امممم دیگه چیزی ب ذهنم نمی‌رسه پنجره هارو باز بزار اسپند دود کن آفتاب که زد فردا درو و پنجره ها و باز بزار

شست باران همه ی کوچه خیابان ها را... پس چرا مانده غمت در دل بارانی من🍂