2777
2789
عنوان

یه بوی بد از خونمون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 31 پست

پنجره و بالکن باز نذارید ولی هراز گاهی یکمی باز بذار هوا عوض بشه، سرویس بهداشتی و حمام رو تند تند تمیز کنید و براش خوشبو کننده هوا بذارید و اگه هواکش داره که چه بهتر، خونه رو سمپاشی کنید هم برای سوسک هم برای مورچه، زباله هارو زیاد نذارید بمونه، خونه رو مرتب جارو و گردگیری کنید، ظرفای کثیف رو خیلی نذارید بمونه اشپزخونه رو تمیز کنید مرتب. جز این، میتونید از اسفند و اود هم استفاده کنید هرازگاهی برای تهویه هوا، اعضای خونه هم از لحاظ بهداشت شخصی رعایت کنید، خوراکی مونده جایی نذارید بمونه، اگه گیاه پرنده پت اکواریوم دارید بهشون دقت کنید، داخل خونه سیگار و قلیون نکشید یا میکشید هوا جریان داشته باشه، وقتی غذا درست میکنید پنجره باز بذارید و از هود استفاده کنید. جز اینا باز اگه بوی بدی بود، شاید مشکل از شماست، اگه همه حسش میکنن، پس شاید داخل ساختمون همسایه ها یا اطرافتون یه منشایی داره، مثلا کسی مواد میزنه یا نزدیکتون چیزی هست مثل کارخونه و غیره. گاهیم بوی فاضلاب مشکل اصلیه

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ، چک کردم همه رو  ضمنا بوی اونجاها معمولاً یه جوریه مشخصه ، ولی این بو بوی آشغال مونده اس ...

مامان منم گاهی اوقات یه بویی که نمیتونه توضیحش بده، مثل اشغال مونده دقیقا، یا پنیر خراب شده یا حتی گوشت خراب شده یا یه چیزی شبیه اینا حس میکنه. توی خونه. خودشم اعتقادات خاصی درموردش داره، مثل رد شدن یه انرژی ای چیزی. 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

بدبختی اینجاس که فقط من این بو رو احساس میکنم 

دارک شد شاید بینیت گندیده ببخشیدا ولی مامان من بعد عمل بینیش هی میگف بو میاد بعد فهمیدیم از خودشه توعم پمادی چیزی نمیزنی به بینیت؟

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

چقدر بخث دعا و طلسم و اينا تو ايران جا افتاده هستش ! چقدر بد اينجوري 😑 

اگه تهراني كه چاهها كلا بو ميده ( سهراي ديگه رو نميدونم ولي از وقتي فاضلاب رو جديد كردن تو تهران چند ساله پدرمون دواومده اصلا خيابونا هم بو گرفته !) ، از چاه طرفشويي هم بو. مياد 😑! شايدم از بيرونه يكي غذايي چيزي سوزونده يا آشغالي چيزي بيرون سوزندن ! 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
مامان منم گاهی اوقات یه بویی که نمیتونه توضیحش بده، مثل اشغال مونده دقیقا، یا پنیر خراب شده یا حتی گ ...

آره دقیقا ، من درکش میکنم ، بخدا ذله شدم دیگه عقلم به جایی نمیرسه ای کاش هر چیزی باشه غیر از دعا و اینا ، چون کاملا حسش میکنم که کسی اینکارو کرده حتی میدونم کی ولی بازم با اطمینان نمیگم 

بدبختی اینجاس که فقط من این بو رو احساس میکنم 

عجيبه 🤔كرم جديد استفاده نكردي ؟ يا رو لباست شايد چيزي ريخته ؟  

عجيبه 🤔كرم جديد استفاده نكردي ؟ يا رو لباست شايد چيزي ريخته ؟  

به هیچ وجه ، بو هر لحظه میاد ، فقط گاهی دخترم باهام همنظره و میگه آره درست میگی ولی بیشتر وقتا فقط خودم حسش میکنم 

به هیچ وجه ، بو هر لحظه میاد ، فقط گاهی دخترم باهام همنظره و میگه آره درست میگی ولی بیشتر وقتا فقط خ ...

دخترتون ميتونه تحت تاثير شما حرف بزنه ، لزوما ممكنه بويي متوجه نشه ، ولي يه وقتايي تو كوچه اين دوره گردا اشغال ميسوزنن بوش مياد تو ... بازم شايد چيزي جايي افتاه اكه محدوده ي خاصي فقط تو خونه هست ، مثلا فقط تو اتاق خاصي اگه ميشنوين بو رو پس يه چيزي افتاده ... ميگن گاز شهري بو نداره ولي نكنه مال بخاري يا گاز يا ابگرمكنه ؟ باز چك كنين به نظرم 

پريزها و اينا رو هم چك كنين يه وقت اتصالي برقي چيزي نباشه خدايي نكرده اتش سوزي شه ، يا شايد از پنجره ي كولر مياد تو ؟