2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضایع😐

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         

من مهمون دارم دقتی ندیدم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مشکلش چیه

اون قسمت ضربه جهانبخش ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

منم پخش اول دیدم اما الان همش خودمو لعنت میکنم آخه این کجاش فیلم بود که دیدم

جای این فیلم فرار از زندان رو میبنم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بانوی عمارت؟

قدیمیه فک کنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh