2777
2789

کل سایت شده غیبت خواهر شوهر و خیانت و اینا با اینکه اصلیت سایت برا خانومای بارداره 

چند دفه تاپیک زدم بزور کسی جوابمو میده

ازمایش بارداری دادم بتام ۴۸ بود بنظرتون چند هفتمه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

چون اکثرشون بچن دیگه گلم

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

خب شاید اطلاعاتی ندارن بیان دروغ بکن‌بهت؟؟؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکنم خیلی زود رفتی ازمایش دادی

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

مگه از بتا میشه گفت ؟ باید پری و تخم‌گذاری رو محاسبه کنی 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

جلوخود ازمایشت عددا و هفته ها رو میزنه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
خب شاید اطلاعاتی ندارن بیان دروغ بکن‌بهت؟؟؟

ن عزیزم این سایت پر از خانومای با تجربس ولی کسی اهمیت نمیده 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

دیگه اکثرا با سن های پایین عضو هستن و مجرد  

عزیزم بتا یادم نمیاد  چند بود ولی من دوماهم بود تازه  آزمایش خون نشون داد قبلش بی بی چک نشون داده بود وقتی رفتم آزمایش  نشون نداد گفت خیلی زود اومدی 

بخاطر این میگم دوماه  یعنی همون ۸ هفته 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

اخه علائم بارداری خیلی داشتم خواهرم میگه حتما بیشتر از دو هفتته ک علائم داری

ن عزیزم این سایت پر از خانومای با تجربس ولی کسی اهمیت نمیده 

شخصا اطلاعاتی داشت باشم بلد باشم دریغ نمیکنم بقیه رو نمیددنم

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
دیگه اکثرا با سن های پایین عضو هستن و مجرد   عزیزم بتا یادم نمیاد  چند بود ولی من دوماهم ...

مرسی عزیزم