2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 34 پست
دقیقا. تو که میخوای این هزینه ها رو بکنی اگه واقعا قصدت اینه… پس چه فرقی میکنه به اسم مهریه باشن یا ...

اگه قول آینده رو گرفتی که اصلا. من تازه دارم می گم اگه سر عقد می خواد به اسمت بزنه در ازای مهریه باشه. اینجا تاپیکهایی دیدم که میگن مرد بعدا می تونه بگه هبه بوده و پس بگیره.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه بحث اینه چطور اعتماد کنم به حرفش. اما مهریه باشه قطعیه. 

خب بحث اینم هست ایشون چطوری اعتماد کنه به‌ شما؟ اینجوری هم فکر کن به هر حال مهریه دین هست اومدیم فردای عقد گفتین میخوامش...پسرا هم به این چیزا فکر میکنن حقم دارن، کلا اعتماد باید دو طرفه باشه همه زوج‌ها این روزا رو گذروندن حالا یا میتونین با آرامش اعتماد هم رو جلب کنین به مرحله عقد برسین یا نمیتونین...

اگه قول آینده رو گرفتی که اصلا. من تازه دارم می گم اگه سر عقد می خواد به اسمت بزنه در ازای مهریه باش ...

دقیقا. نمیدونم از زرنگ بودنشه، از خسیس بودنشه، که چرا حاضره اجازه رفتن و طلاق گرفتن رو بده بهم اما مهریه رو نده!

خب بحث اینم هست ایشون چطوری اعتماد کنه به‌ شما؟ اینجوری هم فکر کن به هر حال مهریه دین هست اومدیم فرد ...

من متوجه منظورتون نمیشم. مهریه یه عددی صوری توی سند ازدواج نوشته میشه که در صورت عدم طلاق ۹۹.۹۹ درصد مردها هیچ وقت نمیدن!  اون عده که کارشون به طلاق می کشه قسط بندی میشه سالی یه سکه شش ماهی یه سکه اونهم برای ندادن چنان زن رو می چزونند که ببخشه و بره! ضمنا با مرد خوب بعیده زندگی به طلاق برسه، اما مرد بد در طول زندگی مشترک گاها تمام اموالش رو به اسم بقیه می زنه و اصلا چیزی نمی مونه که غیر از قسط بندی سکه به زن بده! شما الان نگرانی وعده توخالی "بعدا خونه و ماشین به اسمت می زنم"، به ضرر اون مرد بشه و اصلا چه طوری اعتماد کنه؟! خونه ای وجود نداره که سر عقد به اسم استارتر بزنه..

من متوجه منظورتون نمیشم. مهریه یه عددی صوری توی سند ازدواج نوشته میشه که در صورت عدم طلاق ۹۹.۹۹ درصد ...

عزیزم کجاش سخته که متوجه نمیشی؟ اگر تو خانواده و نزدیکان مردی رو داشتین که تمام خونه و زندگی و ماشین رو بابت مهریه یه زندگی یکساله داده بود و با لباس تنش از اون خونه بیرون میومد انقدر تعجب نمیکردین نمیشه یک طرفه به قاضی رفت باید نگرانی هر دو طرف و درک کرد

من دقیقا با شرایطی که پارتنر استارتر گذاشتن ازدواج کردم حق و حقوقم و شروط ضمن عقد رو گرفتم همینطور ۱۴ سکه و یک واحد آپارتمان بنامم شد البته قبلش با چندتا وکیل مشورت کردم بعد از ازدواجم با اولین زایمانم ماشین بنامم شد،شرایط استارتر برام عجیب و غریب نبود کاملا حس الانش رو درک میکنم 

عزیزم کجاش سخته که متوجه نمیشی؟ اگر تو خانواده و نزدیکان مردی رو داشتین که تمام خونه و زندگی و ماشین ...

اینجاش

پس چرا به استارتر میگی چطوری بهت اعتماد کنه؟ شوهرت چطوری به شما اعتماد کرد؟!

اول میگی یه مردی همه چیشو سر مهریه از دست داد بعد در مورد خودت میگی هم مهریه گداشتی هم ملک گرفتی هم شروط ضمن عقد هم ماشین!!!!

استارتر داره میگه از کجا معلوم بعدا به نامم بزنه. یعنی شرایطش مثل شما نیست. قرار نیست سر عقد چیزی بگیره.

عزیزم کجاش سخته که متوجه نمیشی؟ اگر تو خانواده و نزدیکان مردی رو داشتین که تمام خونه و زندگی و ماشین ...

اره عزیزم منم تا حدودی حس اون مرد رو نسبت به مهریه درک میکنم. خوشحالم که تجربه موفقی داشتین انشااله همیشه خوشبخت باشین.

سوالم اینه که ۱۴ سکه که مهریه بود، اپارتمان رو کی به نامت کرد بعد عقد؟ یا جزو مهریه نوشتیدش؟

چون رابطه مون جدی شد این حرفا پیش کشیده شد اما قبلا هم یه بار بهم اینو گفت که از مهریه خوشم نمیاد. ن ...

عزیزم بهرحال سر آیندت ریسک نکن

ان شالله هر چی خیره برات پیش بیاد

پدر مادر و بزرگترات خوبیتون رو میخوان حتما حتما باهاشون مشورت کن و هر چی گفتن انجام بدیدین.خوشبخت باشی

اینجاش پس چرا به استارتر میگی چطوری بهت اعتماد کنه؟ شوهرت چطوری به شما اعتماد کرد؟! اول میگی یه ...

مهریه ۱۴سکه اصلا قرار نبود باشه بخاطر خانواده‌ها گذاشتیم مادر همسرم با اینکه هیچ سکه‌ای مهر نشه مخالفت شدید کردن بخاطر حرف مردم...

خونه تقریبا بعد از ۳ماه به نامم شد

شروط ضمن عقد خواست خودم بود

همسرم گفتن من مهر نمیکنم که بدهکار بمونم ملک بنام میکنم که از دینم خارج بشه منم بعد از مشورت با خانوادم و وکیل قبول کردم 

ماشین هدیه زایمان بود اصلا موقع عقد حرفی از ماشین نبود ولی الان شوهرم انقدر بهم اعتماد داره و دوستم داره برای یه ماشین هدیه دادن چرتکه نمیندازه 

اینجاش پس چرا به استارتر میگی چطوری بهت اعتماد کنه؟ شوهرت چطوری به شما اعتماد کرد؟! اول میگی یه ...

واقعا من هم موندم که ترس اون مرد از پرداخت مهریه که خودش اون رو یه مال مفت برای زن میدونه رو درک کنم یا ترس خودم رو که نکنه بعدا چیزی به نامم نکنه یا بعد سالها زندگی مفت و الکی از خونش بندازتم بیرون!

خیلی نظرات متفاوته. اما چیزی که بنظرم مهمه اینه که اگه یه مردی زنش رو دوست نداشته باشه ۱۰۰۰ تا هم سکه مهریه باشه یطوری در میره و نمیده و کاری میکنه ببخشه. اما اگه واقعا عاشقش باشه دار و ندارش رو دوست داره به اون زن بده..

اره عزیزم منم تا حدودی حس اون مرد رو نسبت به مهریه درک میکنم. خوشحالم که تجربه موفقی داشتین انشااله ...

جزء مهریه نوشتیم ولی بعد از ۳ماه بنامم کردن یه جمله ای هم بابتش نوشتیم که هبه محسوب نشه بعدا نتونن پس بگیرن الان دقیق یادم نیست ولی وکیل گفت حتما باید نوشته بشه