2777
2789
عنوان

مهریه

183 بازدید | 34 پست

سلام دوستای خوبم یه سوالی ازتون دارم

من دختر مجردی هستم که چند ماهه به یه پسری آشنا شدم و الان رابطه مون جدی تر شده و واقعا از ته قلبش دوسم داره. 

چند بار که بحث مهریه شد بهم گفت از مهریه دادن خوشم نمیاد اما بهت کادو ازدواج ماشین یا خونه بهت میدم و حق طلاق رو میدم بهت.

بنظرتون در اینده  چه تصمیمی باید بگیرم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه قبول کن  همین که حق طلاق میدن ، عالیه

مرد خسیسی نیست اما نمیدونم چرا اینو ازم خواست. وضعشون خوبه واقعا

اما من ازش سرترم هم از لحاظ ظاهر هم تحصیلات و.. سطح مالیمون هم تقریبا هم سطحیم

مهریه پشتوانه زنه.حتما بزن ارزش ماشین،ملک و.. به مرور زمان کم میشه البته خود دانی.

منم یکم از این حرفش ناراحت شدم و موندم چی بگم.

تازه از کجا معلوم بعد ازدواج واقعا خونه یا ماشین به اسمم بزنه

مهریه جدای از هدیه و کادوی عروسی هست.

بلاخره یک جیزایی در این مملکت عرف و قانونه

و به موقع به درد میخوره.

بعضیا تفکراتی دارن ک فانتزی هست

..

مثلا ایشون گفته خونه ماشین بهت کادو میدم، به اسم میزنه؟ قبل عقد؟ اومدیم شما اینارو گرفتی دیگه عقد نکردی باهاش!

یا بعد عقد تصمیم داره؟ اگر انجام نداد چی؟

منطقیه این حرف؟

نکنه حقوقیش ایشون بعدا میتونخ بگه اینا هبه بودن و از شما پس بگیره..

💕

منم یکم از این حرفش ناراحت شدم و موندم چی بگم. تازه از کجا معلوم بعد ازدواج واقعا خونه یا ماشین به ...

بگو در این مورد خانوادم تصمیم میگیرند و تا جایی که میدونم مارسم نداریم مهریه نزنیم واسه دختر.اصلا نباید الان بحث مهریو رو پیش میکشید

اولا بدون مشورت با بزرگتر مخصوصا پدرت قبول نکن

ثانیا اینها رو به اسم مهریه بگیر. دیگه اسمش چه فرقی می کنه

باز به نظرم با یه وکیل مشورت کن. بعدا نشه به بهانه هبه پس گرفت

به نظرم در ازای مهریه بگیر

مهریه جدای از هدیه و کادوی عروسی هست. بلاخره یک جیزایی در این مملکت عرف و قانونه و به موقع به درد ...

دقیقا موافقم با حرفتون. از کسی که عاشقمه و ثابت کرده و خودش میدونه دیگه مثل من پیدا نمیکنه و همش ازم تعریف میکنه این حرفش انگار تحقیر بود برام. بنظرم با سیاست رفتار کنم و فعلا حرفی نزنم اما به اون جا که رسید بگم نظر خانوادم مخالفه و مهریه میخوان.

بگو در این مورد خانوادم تصمیم میگیرند و تا جایی که میدونم مارسم نداریم مهریه نزنیم واسه دختر.اصلا نب ...

چون رابطه مون جدی شد این حرفا پیش کشیده شد اما قبلا هم یه بار بهم اینو گفت که از مهریه خوشم نمیاد. نمیدونم چرا این حرف رو میزنه

دقیقا موافقم با حرفتون. از کسی که عاشقمه و ثابت کرده و خودش میدونه دیگه مثل من پیدا نمیکنه و همش ازم ...

من مخالفم ک تحقیر باشه.افکارش فانتزیه ، یا ادم بی فکری هست

یا خیلی زرنگ..

نه هیچوقت نقش بازی نکن..بگو من به مهریه اعتقاد دارم، خانوادمم همینطور..به موقع در موردش صحیت میکنیم..

مهریه چیزیه ک باید زوجه قبول کنه، نمیش یک نفر براش تصمیم بگیره

دونفر باید توافق کنن..وقتی کسی کمترین حق رو ک عقیده من در این م‌رد رو میخواد ناددیخ بگیره..بقیه راه قراره چی کنه

💕

اولا بدون مشورت با بزرگتر مخصوصا پدرت قبول نکن ثانیا اینها رو به اسم مهریه بگیر. دیگه اسمش چه فرقی ...

دقیقا. تو که میخوای این هزینه ها رو بکنی اگه واقعا قصدت اینه… پس چه فرقی میکنه به اسم مهریه باشن یا هدیه.