2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 34 پست
مهریه ۱۴سکه اصلا قرار نبود باشه بخاطر خانواده‌ها گذاشتیم مادر همسرم با اینکه هیچ سکه‌ای مهر نشه مخال ...

همسرتون مرد خیلی خوبیه. و بنظرم کار درست رو شما کردید که هم منطقی عمل کردید هم حقوقی.

واقعا من هم موندم که ترس اون مرد از پرداخت مهریه که خودش اون رو یه مال مفت برای زن میدونه رو درک کنم ...

عزیزم خدا به مرد گفته مهریه و نفقه به عهدته. این یعنی خالق اون مرد به شمای زن داره میگه مفت زن کسی نشو.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهریه ۱۴سکه اصلا قرار نبود باشه بخاطر خانواده‌ها گذاشتیم مادر همسرم با اینکه هیچ سکه‌ای مهر نشه مخال ...

اون مورد اول که گفتید سر مهریه یه زنی دار و ندار اون مرد رو بالا کشید طبق تاپیکهاتون همسر سابق نامزدته یازده ماه پیش و شما گفتید یکسال بازی خوردید و تازه فهمیدید یه پسر بزرگ داره!

مردد بودی اصلا باهاش ازدواج کنی یا نه

توی این یازده ماه شما ازدواج کردید بلافاصله باردار شدید و  زایمان هم کردید و اگه همسرتون همه چی رو سر اون ازدواج از دست داده چطور خونه و بعد از زایمان ماشین به نامت زده؟

اون مورد اول که گفتید سر مهریه یه زنی دار و ندار اون مرد رو بالا کشید طبق تاپیکهاتون همسر سابق نامزد ...

عزیزم الآن مچ گرفتی؟ فکر کردی عقل خودم نمیرسه که همه میتونن تاپیک‌های منو بخونن؟ حالا که خوندی کاش تا آخر کامل میخوندی

همسرتون مرد خیلی خوبیه. و بنظرم کار درست رو شما کردید که هم منطقی عمل کردید هم حقوقی.

عزیزم به خودت زمان بده با خانوادت مشورت کن با چندتا وکیل مشورت کن بالاخره به اون نقطه‌ای میرسین که بتونین اعتماد همدیگه رو جلب کنین