2777
2789

۱۰۰ درصد کار آزاد 

کسانی ک کارمند هستن یا شغل دولتی دارن اکثرا ی اخلاقای خاصی دارن ک چون از نزدیک باهاشون آشنایی دارم باید با ی نفر ک روحیه ای شبیه خودشون داره ازدواج کنن وگرنه ب مشکل برمیخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب معلومه پول الان تو کار آزاده 

منتها بستگی به نوع ثبات شغلیش هم داره و میزان درآمد 

شغل دولتی داشته باشه کنارش هم یه شغل دوم خیلی عالیه 

البته همون شغل دولتی هم درآمد های متفاوت داره اگه حقوق بالای ۲۰ باشه میشه گفت خوبه 

ازاد

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

کاری ک توش پول خوب باشه

و امنیت و آرامش روانی

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

همسر من کارش دولتی بود بااینکه حقوقش بد نبود اما اصلا برکت نداشت بماند استرس و اعصاب خرابی ها واس مرخصی 

الان شرکت پخش زده همش میگه کاش زودتر اینکارو میکردم 

خودمم مث ایشون یزمانی کارمند بودم و از پارسال دفتر خودمو استارت زدم 

از همه مهمتر توی کار دولتی و کارمندی کلا ،  خلاقیتت میمیره و این واس مایی که ذاتا کارافرینیم اذیت کنندست 

حالا بعضیا رو ساختن واس کارمندی 

تنبل و دنبال تعطیلی ...‌

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

ببین عزیز. یه کسی که تو وانت بغل خونتون سیب زمینی میفروشه هم شغلش آزاده ، یه وارد کننده خودرو چند میلیاردی هم شغلش آزاده . البته توهین نشه ، شغل حلال باشه ، مرد ارزشمنده و پیش خدا عزیز . 

یک کارمند بدبختی مثل من هم کارمنده ، و یک رییس بانک هم کارمنده . 

نمیشه گفت این خوبه یا اون . اولا یادت باشه انسانیت و شور زندگی یه چیز دیگه هست که اولویت داره . و در مورد شغل ، دولتی و آزاد بودن ربطی به خوب و بد بودن نداره . اما شغل آزاد  بستگی به ابتکار و خلاقیت و جسارت داره و هر کسی تو کارش وارد باشه ، پیشرفت می کنه . ولی در شغل دولتی ، کارت خوب باشه یا بد ، هیچ فرقی ندارد . اتفاقا افراد کم هوش ولی بی احساس و منفعت طلب ، تو کار اداری پیشرفت ( که چه عرض کنم ، مفت خوری) بیشتری دارند و این به چاپلوسی و ... ربط داره نه بلد بودن

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.