2777
2789
عنوان

راهی هست بتونم تاعیدلاغرشم؟

207 بازدید | 29 پست

مثلاورزشی رژیمی که بشه تاعید شش کیلوکم کنم؟بیشترمیخام دورشکمم وصورتم لاغرشه برنامه کرفسم که پولیه نمیشه ازش رژیم بگیرم باشگاهم که نمیتونم برم کلاپول ندارم میخام توخونه لاغرکنم نمیدونم بایدچیکارکنم🤨

کالری شماری

فرمولش توی تاپیک بامداد خمار هست 

منم یه گروه دارم هر شب بچه ها گزارش میدن خواستی بیا

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاس گروهت عزیزم؟

ایتا

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
کالری شماری فرمولش توی تاپیک بامداد خمار هست  منم یه گروه دارم هر شب بچه ها گزارش میدن ...

ازتاپیک بامدادخمارسردرنمیارم میخام یکی خیلی ساده برام توضیح بده چیکارکنم خیلی صورتم پهن وبزرگ شده گردم هست دیگه شبیه توپ شده میخوام یه کوچولولاغرشه نمیدونم چیکارکنم واقعا

سیستم بدن هر کسی متفاوته ولی من ناهار که نمیخورم یه مدت به شدت لاغر میشم . به جاش میوه ای چیزی میخور ...

قند نیوه بیشتز تبدیل به چربی میشه. ینی بدن قندشو تبدیل میکنه ب چربی و هضنش سخته. رژیم میوه اشتباهه

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
ازتاپیک بامدادخمارسردرنمیارم میخام یکی خیلی ساده برام توضیح بده چیکارکنم خیلی صورتم پهن وبزرگ شده گر ...

تاپیک مانکن های زیبا

از کاربر

خزان_ نارنجی

برو بخون.جواب سوالاتت اونجا هست

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

روزی 100تا طناب فقط یک ماه ، کاهش وزن و کاهش سایز حتی سینه ها هم کوچیک میشن مواظب باش

سینه ورون واینانمیخام لاغرشه همینجوریش هیچی ندارم میخام فقط پهلووشکمم آب شه وصورتم یکم لاغرشه همین